Nevasta senatorului Alin Tise l-a sunat pe Liviu Alexa si i-a cerut sa nu mai foloseasca "pe blogul Ziar de Cluj" poze sau numele sotului ei

In aceasta seara, la ora 19.22, jurnalistul Liviu Alexa a fost sunat pe telefonul mobil de notarul public Camelia Veronica Tise care, nervoasa si cu vocea tremuranda, i-a cerut ziaristului sa nu mai foloseasca numele si imaginea sotului ei in articolele "de pe blogul Ziar de Cluj".

Liviu Alexa s-a declarat socat de acest apel:

"Nici nu stiu cum sa iau acest telefon. Ca pe o amenintare? Ca pe o presiune?... E o femeie, stiu, dar doamna Tise face parte dintr-o casta politica puternica. Ea e notar public, sotul ei e senator... M-a sunat de pe numarul 0744 12 00 99. Am verificat pe siteurile de notari publici, e public numarul dumneaei, asa ca il voi face si eu cunoscut! In plus, senatorul Tise are niste antecedente in relatiile cu jurnalistii. Pe un jurnalist clujean l-a amenintat ca il calca cu masina. Mi-am consultat avocatul si voi depune o plangere maine. Ma simt amenintat. Telefonul asta a pus capacul! Cata vreme senatorul Tise Alin Paunel este persoana publica, jurnalistii pot scrie cat vor atat despre afacerile imobiliare ale familiei Tise, cat si despre activitatea sa politica din Senat sau partid. Tise zbiara pe Facebook ca se simte santajat, dar nu nominalizeaza pe nimeni. Daca se simte santajat de Ziar de Cluj sau de alte ziare care au scris despre blocul cu 12 etaje pe care vrea sa il construiasca familia Tise, sa depuna plangere la Parchet, dar sa nu se mai dea lovit, ca nu il crede nimeni! Atata vreme cat dreptul la libera exprimare este garantat de Constitutie, gestul Cameliei Tise este un act de presiune la adresa libertatii presei! Daca familia Tise se simte calomniata, sa ne dea in judecata! O sa scriu cat vreau despre blocul cu 12 etaje al familiei Tise, caci este vorba de un proiect imobiliar dezvoltat de sotia unui senator, persoana publica, si am toata legitimitatea profesionala sa ma ocup de acest subiect. Pedelistul Tise pur si simplu nu vrea sa inteleaga ca nu impresioneaza pe nimeni cu istericalele lui!", a declarat Liviu Alexa, unul dintre cei mai cunoscuti jurnalisti clujeni si directorul Ziar de Cluj. 

 

In ianuarie 2012, ziarul local Stiri de Cluj facea publica o inregistrare a unei convorbiri telefonice in care Alin Tise, presedinte pe atunci al Consiliului Judetean Cluj, il ameninta pe jurnalistul Mihai Soica ca il calca cu masina daca mai scrie despre el. Vezi inregistrarea amenintarii AICI.

In ultimul timp, senatorul Alin Tise si familia sa au revenit in atentia presei locale care a scris numeroase articole despre un proiect imobiliar - un tunr de 12 etaje - pe care Camelia Tise, sotia senatorului, si Bogdan Tise, fratele acestuia, intentioneaza sa il construiasca in plin Centrul Clujului. Atentia presei locale a generat o serie de mesaje din partea lui Tise, postate pe pagina sa de Facebook, in care condamna presa locala si o acuza de santaj. Detalii despre proiectul sau imobiliar gasiti in ziarele Gazeta de Cluj, Stiri de Cluj, Adevarul, Ziar de Cluj, Ziua de Cluj, BuzzNews 

 

 

Comentarii

Alin tise paunel

11.06.2014 20:59

Liviu, poate faci publica si anomalia imobiliara de pe Romul Ladea 27! Ii apare numele lui Tise pe 3 autorizatii de P+5+ etaj retras in zona de P+2+etaj retras!!! Autorizatie semnata in 31 Decembrie de nasul Boc! Deja au ajuns la etajul 5. Vecinii sunt disperati, ba mai mult, cel de vis a vis si a pus casa "de vanzare" A construit pe limitele de proprietate, nu respecta niciun regim legal. Nu e normal asa ceva! 

eu

12.06.2014 11:11

Oameni buni , lor nu le pasa de oamenii de rand ca noi , ne mănâncă banii , isi strâng aveti ca sa poate sta linistite doua generatii dupa ei din familia lor , noi suntem plebea , mai mergeti la vot si puneti stampila de vot pe ei PSD PNL PDL PPDD UNDMR s.a.m.d. , ne fura pe fata si inca ii mai votati , romani trezirea!!!!!!!!! Nu mai dormiti !!!!! Nu mai puneti stampila pe ei pentru vorbe goale , pentru o galeata, o punga de făină sau pentru 100 lei.......

bebe

11.06.2014 21:51

hehehe, famiglia tise se simte la cluj ca pe propria mosie iar daca cineva ii deranjeaza, trebuie scos din perimetru. nu-i problema, roata se invarte iar acesti mari mosieri care se pisha cu presiune pe un oras intreg vor cunoaste si cealalta parte a dealului, adica valea. 

bine spus bebe

12.06.2014 08:53

Da Doamne sa ti se auda vorbele ce e prea mult strica

Zorela

12.06.2014 15:14

Domnilor si doamnelor care va simtiti amenintati de dl LIVIU ALEXA sa nu uitati ca are clujenii la picioare si ii vom fi alaturi marea majoritate in orice situatie dificila pentru ca el e acela care nu va lasa sa va faceti de cap si acela care nu se lasa intimidat de functiile de care abuzati pe banii nostri!!!! Liviu Alexa e "Tepesul contemporat al clujenilor" iar noi il respectam, il iubim si-l sustinem!!!

Adauga comentariu