Net Brinel, una dintre cele mai vechi companii IT din Cluj, a declarat profit de peste 2 MILIOANE EURO, anul trecut, dublu față de 2019

Net Brinel, companie deținută de francezii de la SNEF SA și de Marcel Borodi, este unul dintre cei mai vechi jucători de pe piața IT din Cluj. Obiectul de activitate al firmei este activități și servicii privind tehnologia informației. 2020 a adus o creștere a profitului și o stagnare a cifrei de afaceri. Compania a fost înființată în 1994 de către Marcel Borodi.

În 2020, Net Brinel Cluj-Napoca a declarat 47,2 milioane euro cifră de afaceri, valoare aproximativ egală cu cea din 2019. În urmă cu trei ani, compania a declarat venituri totale de aproape 44,5 milioane euro.

Profitul net declarat anul trecut de Net Brinel a fost de peste 2,1 milioane euro, în creștere față de anul 2019 când profitul net a fost de aproximativ 1,3 milioane euro. În urmă cu trei ani, compania a declarat un profit net de 1,6 milioane euro. Profitul din 2020 este cel mai bun din ultimii 20 de ani.

Anul trecut, compania avea un număr mediu de 123 de salariați, aproximativ la fel ca în 2019. În anul 2018, numărul mediu de salariați era de 116.

Acționariatul companiei este următorul: SNEF SA Franța (85%) și Marcel Borodi (15%). Din Consiliul de Administrație fac parte următorii: Marcel Borodi, Jouven Olivier, Corteel Stephane, Dreau Isabelle, Grigore Costin Borc.

În 2019,SNEF SA a preluat mai multe firme din același grup: Net Brinel SA, Brinel Systems SRL, Brinel PC Prod SRL, Net Birnel SRL și Alpis Product SRL. Net Brinel e una dintre cele mai vechi companii de IT din Cluj și oferă servicii integrate de sisteme informatice – hardware, software, comunicații și pachete de servicii. SNEF SA este o companie franceză care acţionează, în principal, în sectorul energetic, maritim, infrastructuri industriale și terțiare, sectorul nuclear și cel al telecomunicațiilor.

Adauga comentariu