Nesimțirea atinge cote maxime: Trotinetele electrice ocupă trotuarul de la Oncologie și blochează accesul bolnavilor

Noile trotinete Lime care au acaparat de ieri orașul au fost amplasate foarte prost de cei care le administrează. Acestea blochează stații de autobuz și trotuare fără ca cineva să ia măsuri. Boc și echipa lui din Primărie încă lucrează la un regulament, însă până atunci cei care folosesc trotinetele precum și cei care sunt responsabili de ele își fac de cap. Dacă o mașină blochează trotuarul sau trecerile pentru pietoni este imediat ridicată de către Polița Locală. De ce nu se aplică același tratament și trotinetelor electrice?

Dacă Bolt a încercat să amenajeze așa zise standuri în locuri care nu au încurcat traficul, cei de la Lime le-au poziționat în stații de autobuz și pe trotuare. Cu o nesimțire incredibilă aceștia au blocat chiar și trotuarul de la Oncologie, folosit intens mai ales de bolnavi. Unii dintre ei se pot deplasa doar în scaun cu rotile, însă acum acest lucru este imposibil. 

”Cum trece un bolnav în scaun cu rotile pe acolo,ținând cont că trecerea de pietoni e la intersecție si doar pe acel trotuar poți să ajungi la ea?? Să vedem ce soluții inteligente propuneți pentru acei pacienți?”, se întreabă un clujean.

Polițiștii clujeni au aplicat câteva amenzi pentru cei care au circulat pe trotuar cu trotineta, dar evident nu este suficient. Trebuie găsită o soluție pentru ca aceste trotinete să poată fi lăsate doar în spații amenajate în acest scop și nu să te împiedici de ele la tot pasul. 

Citește și:

Trotinetele lui Boc și batjocorirea spațiului public 

sursa foto: Facebook/șoferi de week-end Cluj

Adauga comentariu