NESIMŢIRE ÎN FORMĂ CONTINUATĂ! Ăştia vă hăituiesc cu amenzile în Cluj-Napoca?

Sfidarea clujenilor pe faţă de către miliţienii locali ai lui Emil Boc este deja în formă continuată. Spune-mi ce nesimţiţi angajezi, să-i spun cine eşti!

Chiar aşa, aceşti needucaţi care sfidează pe faţă reguli şi legi la adăpostul uniformei sunt cei care au pretenţia să aplice legea în Cluj-Napoca? Ce pretenţii să ai să aplice corect legea când ei nu o respectă?

Dar ei, ca ei, nişte inşi înţoliţi şi hrăniţi din banii noştri, cu studii de bun simţ la fără frecvenţă, ce pretenţii să ai de la astfel de neşcolarizaţi? Dar ce să zicem de şefii lor, de angajatorul Emil Boc?

Latră câinii, caravana trece, domnu' Primar? Câtă lipsă de obraz trebuie să existe la nivelul conducerii municipalităţii ca să nu se ia nici o măsură împotriva acestei nesimţiri în formă continuată? Să nu existe nimeni pe acolo care să aibă puterea să le zică: "Bă, daţi-o-n spumele mării, luaţi maşinile, naibii de acolo! Respectaţi. bă, legea"!

Sau, Excelenţa Ta, Maestre, ceva de genul: "Şurubi, ia o bidinea şi fă parcare din alea două locuri"!

Bun, nivelul de nesimţire din Primăria Cluj-Napoca este dat de cei 16 ani de continuitate în mandar ai lui Emil Boc. Toţi neisprăviţii puşi în pita publică că i-au fost lipitori de afişe se cred veşnici în post. Mă întreb de ce nu acţionează vaşnica Poliţie a municipiului Cluj-Napoca, doar nu e în subordinea primarului?

A, am uitat de ce: din cauză de încârdăşire.

Luaţi dovezi de nesimţire în formă continuate proaspete, din această dimineaţă.

Mâine ne vedem în acelaşi loc, aproape la aceeaşi oră. Spor la amenzi! Măcar ştiu toţi ce neam de traistă îi amendează.

Adauga comentariu