Nesimțire de 5 stele: respectul administrației Boc față de clujeni VIDEO

Lacul Mărăști. Zona pieței din cartierul Mărăști s-a transformat într-un lac de excepție. Pietonii trebuie să sară cât colo pentru a ajunge pe trotuar sau pentru a traversa strada. Trecerea de pietoni a devenit impracticabilă din cauza lacului care apărut în urma topirii zăpezii. Clujenii? Aceștia s-au resemnat. Cetățenii orașului știu că administrația le incasează taxe și impozite, că Primăria Cluj-Napoca îi caută la buzunare pentru bani. Totul e pentru bani. Pentru banii clujenilor. 

Evident, Emil Boc, primarul orașului Cluj-Napoca, este preocupat de probleme virtuale, lansează aplicații online și participă la serbările din Piața Unirii. Ce se întâmplă dincolo de perimetrul Primăriei, administrația Boc nu vrea să știe.

Se și vede. 

Străzile au devenit impracticabile, apa băltește peste tot.

Respectul primarului Boc pentru pentru propriii cetățeni este evident.

Pe banii lor, ai cetățenilor din Cluj-Napoca.

sursa video: Andrei Palatkas

Doar că aventura clujenilor prin orașul plin de mâzgă nu se încheie aici.

Vă prezentăm, în exclusivitate, imagini de pe Bdul 21 Decembrie 1989, o zonă mai mult decât centrală. Să rămână cel puțin în arhiva municipalității clujene: imaginile nepăsării și ale incompetenței.

Dacă nu au fost în stare să deszăpezească străzile, credeți că vor fi capabili să facă metrou, tren metropolitan și alte min(ci)uni?!

Este o întrebare retorică, de bună seamă.

sursa video: Victor Lungu

Mai jos puteți urmări și nesimțirea clujenilor în trafic, nesimțire care blochează o ambulanță:

Cu siguranță, și dumneavoastră v-ați confruntat cu situații similare. Cartierele sunt pline de zăpadă și noroi. Toate acestea prin bunăvoința primarului Emil Boc.

 

Adauga comentariu