NESIMȚIRE! Amenzile nu s-au lipit astăzi de mașinile de lux care l-au cărat pe șeful Consiliului Concurenței prin Cluj

Poliția Locală  -pentru unii „mumă” pentru alții „ciumă”. Parkingul primăriei la orele de vârf este un infern pentru șoferii care caută un loc de parcare. Un clujean ne-a scris pe adresa redacției o poveste care demonstrează că legea este făcută în România doar pentru plebe, mărimile au un alt regim.

„Am trăit astăzi o experiență umilitoare care m-a făcut să-mi dau seama că nimic nu se poate schimba fundamental în orașul nostru și în țara noastră. Îmi parchez de obicei mașina în parkingul Primăriei și astăzi, mai mult ca niciodată, la prânz era foarte aglomerat. Am intrat pe la prima barieră și pentru că nu am găsit loc, am dat mai multe ture. După două ture, un polițist local foarte nervos, aveam să aflu că îl cheamă Marian Ioan mi-a spus să nu mă mai învârt că încurc circulația. Nu l-am ascultat, am mai dat o tură și atunci am văzut că trotuarul de la intrarea în spatele primăriei era complet blocat de două mașini de lux cu numere de București. Mașinile blocau și jumătate din prima bandă la o oră de vârf.

Evident, cele două mașini nu fuseseră amendate de polițistul local, Marian pentru că parcaseră neregulamentar. Am reintrat în parking, am găsit un loc ferit, nemarcat, dar care nu încurca circulația, am intrat în Primărie preț de un ceas să rezolv ceva probleme și când m-am întors în parking să plec am văzut în geamul mașinii amendă din partea poliției locale.

Am avut curiozitatea să văd dacă Porsche-ul minunat și mașina AUDI, parcate cu nesimțire pe trotuar au fost amendate. NICI VORBĂ! Supărat, m-am dus cu amenda în mână la camera 29 din Primărie să-l întreb pe polițist de ce nu a fost la fel de aspru în sancțiuni și cu cu mașinile scumpe care blocau și accesul mașinilor în parking și ale pietonilor. Tovarășul Marian, a început să bâiguie ceva de genul, că el are treabă înăuntru, nu are timp să iasă la amenzi. Tupeu maxim, ce să mai.

Am ieșit afară și la câteva minute a apărut toată suita de somități, după îmbrăcăminte, două blonde au intrat în Porsche și au încălecat pe mașinile scumpe și au demarat în trombă nu înainte de a-l îmbarca pe un tip cu mustață și pe un alt tip mai tânăr", ne-a declarat indignat D.U., un clujean amendat de „cerberii” din Poliția Locală.

„Tipul cu mustață” nu este nimeni altul decât, Bogdan Chirițoiu, Șeful Consiliului Concurenței, cine sunt blondele?

Din analiza imaginilor se poate vedea clar că mașinile luxoase parcate ilegal erau purtătoare ale unor funduri importante. L-am recunoscut pe șeful Consiliului Concurenței, Bogdan Chirițoiu care cel mai probabil a făcut o vizită de curtoazie în Primăria Cluj-Napoca înaintea evenimentului care are loc la City Plaza. Nu am aflat cine sunt cele două blonde care au acompaniat Porsche-ul, dar după tocuri nu păreau a fi din SRI.

Concluzia zilei este însă clară, dacă trăiești în Cluj și ai un Golf 4 amărât cu numere din alt oraș, Doamne ferește, din Moldova și parchezi la limita regulamentului, vine un "Marean" de la Poliția Locală și te execută scurt. Dacă ai șansa însă să faci parte din protipendada săracă de stânga care conduce țărișoara și conduci niște mașini de lux, nu se ia de tine nici dracu.

În imagini se poate vedea cum, servilul "Marean", după ce pleacă somitățile se înființează din nou să amendeze, evident amărâții.

 

Comentarii

Cetateanul revoltat

11.05.2015 18:46

Ei vor egalitate numai pentru DULAI !NOI VREM EGALITATE CHIAR SI PENTRU CATEI !!!

giculescu

12.05.2015 08:58

Pai la asemenea Mertanuri nu le lipesc amenzi domnii politisti locali ca le este frica si isi risca locul de munca.

Romanul Bogdan

12.05.2015 09:26

Pana nu iesim in strada si nu-i educam un pic pe cei de acolo, sa bagam frica in ei, nu se va schimba nimic. Judecata poporului. Scurt. Esti conducator, ai gresit la revedere. In asemena pozitii nu ai voie sa dai exemple negative. Tara lui Papura Voda. Suntem niste papa lapte, daca am fi asa de pasatori cum ne dam pe net am fi toata ziua in strada si cum am prinde unul d-esta l-am baga in cosul de gunoi cu obligatia sa-si dea demisia din functie imediat! 

Adauga comentariu