Nerzii de la Bookingham s-au apucat de spamat si cersit mila de la presa locala. Fiecare asociat face minim 6000 de euro pe luna venituri. Ba, baieti, daca vreti antreprenoriat, scoateti banii, nu va milogiti!

Desi unii ar crede ca imi pierd vremea pizduindu-i pe milogii din agentiile de PR sau pe "antreprenorii" care lanseaza un cacat si care ne spameaza zi de zi pe mailul de la ziar cersindu-ne publicarea "comunicatelor" lor, eu inca mai cred ca e singura metoda de a educa taranii si piarizdele ca sa ii invat ca trebuie sa PLATESTI daca vrei sa faci cunoscut ca ai scos un ou pe fund, se numeste ADVERTORIAL, iara nu sa spamezi presa locala.

Astazi, avem doi papagali pe raboj - Adrian Borz si Raul Siderias - doi tocilari aitisti care s-au gandit sa faca si ei un proiect original ca gaura in macaroana, furand un nume al unui brand cunoscut din Canada si un concept american si mai faimos. In acest sens, acesti doi tocilari malahisti s-au gandit ca e bine, ca sa dea bine, sa ia si un comiunicheishan speshalist in persoana unui cretin pe nume Robert Demeter. Ba, am zis la primul mail ca Robertica e dobitoc si are scula mica, dar cand am primit inca un spam cu "Buna, Liviu, REVIN", am zis ca merita sa le fac putin aueirnes gratis acestor tarani prosti din Sibiu si Floresti.

 

Fiti atenti ipocrizie: corhazarii astia sunt asociati in firma si anume aia de v-am zis ca poarta numele furaciunii.

 

 

Lombrozianul din imaginea de mai jos e Raulica Siderias, patron la SRD MEDIA IT CONSULTING SRL, unde face 7000 de euro pe luna venituri, plus minus cat mai ciordeste pe PFA.

 

 

Partenerul sau, Adrian Borz, e patron la ABE SOLUTIONS SRL, unde face profit bunicel, tot ciordind de pe PFA, ca are 0 angajati.

 

Ba, pretenasi, daca ati venit la oras si vreti sa fiti antreprenori, scoateti banii din jeb, ca nici in chirie nu va lasa moca nimeni, si pe calculatoare dati bani, atunci de ce ati crede ca puteti folosi audienta presei in mod gratuit?

Adauga comentariu