Nervii șoferilor clujeni, întinși la maxim în traficul infernal, chiar și în weekend

În fiecare sâmbătă, pe E60, între Florești și Gilău, se formează cozi infernale de mașini, datorită târgului auto care se organizează în această zonă, un fel de Oser de mașini care blochează traficul, prin afluxul mare de oameni care se perindă pe aici de dimineața și până la amiază, oameni care parchează pe unde apucă, de obicei chiar pe marginea acestui drum, pe banda de urgență, creându-se astfel ambuteiaje care se întind uneori pe kilometri întregi.

„Din ciclul «omul sfințește locul», tov. Tișe, știți că E60 este blocat sâmbătă de sâmbătă de o piață auto privată? Noi facem cu nervii pentru că CNADNR-ului i se rupe… mari gunoaie!”, atrăgea atenția un clujean, în 13 august, pe pagina sa de Facebook.

„De ani și ani de zile se întâmplă asta, ore din viață am pierdut acolo unde-și vând ăștia Daciile!”, comenta un alt clujean. 

În privința acestei situații deranjante, clujenii se mai plângeau și de faptul că nu au văzut „nici urmă” de poliție în zona unde se desfășoară târgul și că cozile de mașini se formează din Florești, pe două rânduri.

Și sâmbăta aceasta situația era neschimbată, după cum puteți vedea în clipurile video de mai jos, realizate la ora 13:30, când târgul era pe sfârșite. Cu toate că majoritatea cumpărătorilor plecaseră deja de la târg, înainte de intrarea în Gilău cozile kilometrice se formau în continuare.

Clujenii, așadar, nici măcar în weekend nu pot circula în județ fără a-și pierde vremea inutil în trafic și fără a-și testa nervii. Pe drumurile județene, nervii șoferilor sunt întinși la maxim de gropile prin care își rup mașinile, iar pe cele europene statul la coadă zeci de minute le testează din plin șoferilor anduranța psihologică. Sâmbătă, viteza de rulare pe acest tronson de drum era undeva între 0 și 20 de km/h.

Comentarii

Marcel

22.08.2016 08:29

Cozile se fac si de la trecerile de pietoni din Gilau(hemoroidul clujului), sa-i zica cineva primarului din Gilau sa faca niste pasaje pentru trecerile alea pana vom avea si noi drumuri. Primarule din Gilau XXX cu tot neamu tau de fuckktard.

Adauga comentariu