Nenea prefectu', da' Alin Tise din clasa a 7-a B o semnat declaratie de abtinere de la deliberare si nu s-o tinut de cuvaaant!

Iata ca, prin documentul de mai jos, Ziar de Cluj demonstreaza nu numai ca domnul Alin Tise a premeditat din timp scandalul cu Ciceo, dar a ales sa dea o declaratie cu importanta incarcatura legala si pe care nu a respectat-o.

Intr-o declaratie semnata chiar de el, Alin Tise isi ia angajamentul sa se abtina de la deliberarea si votarea proiectului de hotarare pentru modificarea HCJ nr. 220/2017 privind numirea Consiliului de Administratie la Aeroport.

Alin Tise STIA ca se afla in stare de conflict de interese, doar ca nu s-a abtinut si, exista dovezi in acest sens, s-a implicat in dezbaterile si in deliberarea de dinainte de vot. Ceea ce il face clar subiectul unui conflict de interese, lucru pe care l-a constientizat imediat dupa, batand in retragere (inclusiv demisia cumnatei sale de la Aeroport e un semn important).

Pentru consecventa cu care a ales sa se faca de ras, azi ii acordam din inima rubrica Jos Palaria chiar domnului Tise!

 

 

 

 

 

Comentarii

''Limbă''

23.10.2017 14:47

Chișatu ăsta corcit, Halin Păunel, e shukar tare mo praleo........chiar dacă la Casa Copilului nu l au primit cu fața aia, pt noi e  cel mai shukar presedinte de judet!

Adauga comentariu