Nenea, nenea Boc, il lasati afara pe Marcel Bontidean, sa se joace cu presa, sa aiba si el opinii si sa se dezvolte armonios ca coloana (sic!) vertebrala?

La primarie, nimeni nu misca fara Emil Boc. Ok, chiar si cu Boc nu misca nimic in Clujul asta, fiindca primarul s-a ascuns in turnul sau de cristal. Ii e frica sa iasa din cuscubeta, mai ales ca a vazut ca DNA e cu ochii pe cladirea din Motilor. Sigur, te intrebi, de ce sa ii fie frica daca nu a facut nimic?

Pana atunci, nimeni nu misca in front. Nici macar ditamai comandantul Marcel Bontidean, seful Politiei Locale, la care nenea Boc nu ii da voie sa vina in emisiuni la NCN sa vorbeasca pulimii despre ce face pentru oras din bani publici. 

Cea mai tare duma din lume pe care am auzit-o in viata noastra de jurnalisti a fost momentul in care, invitat fiind la NCN, amabilul Bontidean ne-a directionat spre biroul mass-media unde cica sa depunem o solicitare pe care sa o aprobe domnul primar. Practic, Bontidean are sforicici, nu mai poate gandi cu creierul sau, nu mai poate vorbi fara aprobare. DREPTI! CULCAT?

Adauga comentariu