Neluțu Varga nu-l mai suportă pe Dan Petrescu. Detalii explozive din viesparul de la CFR Cluj

Deranjat că Dan Petrescu a criticat lipsa achizițiilor, patronul Neluțu Varga le-a dezvăluit apropiaților, chiar în timpul meciului cu Gaz Metan, motivele pentru care tehnicianul nu trebuie să se plângă și banii pe care acesta i-a câștigat în Gruia în 2019 și 2020: 2,5 milioane €. 

CFR e campioană. S-a calificat în grupele Europa League și e pe podium în actualul campionat, după 9 etape. În ciuda acestui tablou idilic pentru un club care acum 3 ani și jumătate se afla în insolvență, în interiorul grupării din Gruia mocnește un război de proporții. La cel mai înalt nivel. Între cei mai importanți doi oameni din club. Patronul Neluțu Varga și antrenorul Dan Petrescu. 

Neluțu Varga, iritat de ieșirea subalternului, le-a transmis și el, la rândul său, amicilor ceea ce are să-i reproșeze lui Dan:

 „Se plânge de jucători, dar cred că i-am adus 47 de fotbaliști la echipă. M-a pus să-l aduc pe Chipciu, am făcut un efort financiar imens pentru România și cât l-a folosit pe Chipciu? Îl ține numai prin tribună. Pe Pereira la fel, alt fotbalist care ar trebui să joace și nu prea joacă. Se plânge de stoperi, că n-are, dar deja e pe drum un stoper! Numai să se plângă știe!”, potrivit gsp.ro

Finanțatorul nu s-a limitat doar la a-l contrazice pe Dan în privința lotului, ci le-a dezvăluit celor din preajma sa că antrenorul s-a îmbogățit în ultimii 2 ani la CFR și că n-ar avea dreptul să se plângă: „Dacă e supărat că nu s-au investit bani, atunci să spună public și câți bani a încasat în 2019 și 2020! Cred că dacă punem salariul și toate primele, de Europa și toate celelalte bonusuri, ajunge la vreo 2,5 milioane de euro”. 

Varga le-a dezvăluit amicilor inclusiv un episod petrecut în urmă cu aproape un an, în care „Bursucul” a vrut să rupă unilateral contractul cu CFR: „Mi-a stricat sărbătorile de iarnă în decembrie 2019, când m-a sunat între Crăciun și Revelion să-mi transmită că el pleacă întrucât a găsit un club care îi dă bani mai mulți”. 

În contractul dintre CFR și Petrescu există o clauză de reziliere de 2 milioane de euro!

Chiar în timp ce Varga tuna și fulgera într-un cerc restrâns de apropiați, Petrescu avea o apariție publică, la DigiSport, în care dezvăluia că sunt probleme în club, din cauza cărora vrea să renunțe la post: 

Nu vreau să mai stau după meciul cu Roma. Îmi iau la revedere de la toată lumea. Vreau și eu o pauză, nu mai pot! Să vină cineva să facă față la tot ce e aici, nu doar arbitrajul, sunt și alte probleme. Nu are rost să mai venim pe la meciuri. Vreau ca echipa să se prezinte, dar fără mine. Eu nu mai pot, să vină altcineva să facă performanță. Dacă am o clauză și nu mai pot să antrenez, ce să fac?! - Dan Petrescu

Adauga comentariu