Negocieri și amânări pentru Baza Sportivă Dan Anca

Conducerea Primăriei Cluj-Napoca nu are încă rezultatul negocierilor pe care le-a purtat vineri, 13 septembrie cu proprietarii terenului pe care se află Baza Sportivă Dan Anca din cartierul Gheorgheni. Între timp, grupele de juniori ale Universității Cluj au fost evacuate din baza sportivă, unde își efectuau antrenamentele.

„Voi avea pe masă mâine dimineață rezultatul acestor discuții. Acolo proiectul este foarte clar de a reîntregi Baza Sportivă Dan Anca pentru că 70% din teren este retrocedat acum la diverși proprietari. Aici, orașul se va implica astfel încât să se poată realiza această lucrare”, a declarat primarul Emil Boc, luni dimineața, în cadrul unei emisiuni la un post de radio local.

Primăria vrea să intre în posesia terenului pe care se află baza sportivă și să o transforme în bază de antrenament pentru U Cluj.

Anul trecut, în iarnă, conducerea Primăriei Cluj-Napoca promitea rezilierea contractului cu Fundația Primăvara Clujană prin care această entitate a primit în folosință un teren de câteva mii de metri pătrați, fără ca cetățenii să aibă vreun beneficiu din acest “business”. Este vorba de terenul pe care funcționează Baza Sportivă Dan Anca din cartierul Gheorgheni.

Terenul a fost făcut cadou acestei fundații de primarul Sorin Apostu. Atunci, Rareș Bogdan și Florian Walter au fost pionii lui Apostu. Ziar de Cluj a dezvăluit întreaga poveste a acestui contract cu o fundație obscură și imediat după aceea consilierii locali au avut în vedere rezilierea contractului. Din păcate, nici până acum nu a fost rezolvată această situație.

Citește și:

Grupele de juniori U Cluj, evacuate din Baza Sportivă Dan Anca. Primăria nu a fost în stare, pe parcursul unui an și jumătate, să rezilieze contractul păgubos cu Fundația Primăvara Clujană

Adauga comentariu