Ne scriu cititorii: “Mihai Curteanu și vicele Pivariu, uniți de alcool. Prietenie PSD – PNL în numele șofatului beat”

“Păi nu sunt ei frumoși, manca-i-ar mama!” – ne scrie un cititor care a reacționat la materialul: La PSD Floreşti au nimerit maimuţele la tastatura computerului de partid. Altfel nu ne explicăm ultimul aşa-zis comunicat de presă.

“Unul e Mihai Curteanu. Narcisist și traseist. Finul finului lui Lenuța Udrea (finul lui Gurzău, care e finul lui Udrea). După ce a pupat poala popii Gurzău și a floreșteanului pemepist Mic, sindicalistul devalizator de Hidroserv, după ce ode i-a adus lui Băsescu, Curteanu (numele îi vine de la curte, evident!) a trecut la stafia PSD Florești. Nu înainte de a-l face pe Nasra un “tanar lider de partid care prin declaratiile sale nu face altceva decat sa demonstreze ca confunda un partid politic cu un SRL unde el este ”sefu” si primeste sau da afara pe cine vrea el.”

Celălalt e vicele de la Florești, Bogdan Pivariu. Și el fin de fin. Finul deputatului Oros.

Ce îi unește? Patima pentru șofatul beat!

Curteanu a fost cercetat pentru conducere sub influența băuturilor alcoolice și ulterior pentru conducere fără permis.

Iar Pivariu... la fel.

În Dosarul penal 18751/211/2015 Judecătoria Cluj i-a stabilit: pentru infracţiunea de conducerea pe drumurile publice a unui vehicul pentru care legea prevede obligativitatea deţinerii permisului de conducere de către o persoană care, la momentul prelevării mostrelor biologice, are o îmbibaţie alcoolică de peste 0,80 g/l alcool pur în sânge, prev. de art. 336 alin. 1 din C.pen. o pedeapsă de 8 luni închisoare. Apoi s-a amânat pedeapsa că Pivariu a recunoscut fapta. Dacă ești fin de fin, se poate. Se poate și ca dosarul să fie făcut de Parchetul Curții de Apel și pe urmă Judecătoria să îl judece.

Păi nu sunt ei frumoși, mânca-i-ar mama! Oare când a fost făcută poza? Înainte sau după o tură cu mașină cu creierii îmbibați de alcool?!”

Păi, ce să zicem? Așteptăm explicații de la deputatul Horia Nasra, președintele PSD Cluj.

Adauga comentariu