Ne opresam valorile! Jos labele de pe domnul Profesor Lucan! Domnilor procurori, nu puteti dumneavoastra aresta, cat poate dumnealui factura!

Motto: 


Dupa aceea, bravo mie,

Mi-am aranjat o pravalie

Si-a prins de mine mare-amor

O politista de sector.

La soldul ei aurifer

Se legana un revolver

Cu care, daca nu mi-e draga,

Ameninta ca o sa traga...

("38" - Florin Pittis/Pasarea Colibri)

 

Nu exista suparare mai mare in aceste vremuri atat de intunecate decat sa auzim, cu fortele noastre jurnalistice, ca cel mai bun chirurg transplantolog al planetei, domnul rpofesor Mihai Lucan, este tinta unor atacuri marsave din partea institutiilor statului si nu numai. Domnul Lucan, acest Laser al Luminii, la sufletul caruia s-au cuibarit ca intr-un bivuac toti oropsitii acestei lumi, pe care domnul Lucan i-a primit si i-a si facturat, ei bine, tocmai acest maret Om, Tata, Chirurg, Profesor, Proprietar de Concesiune Moka pe 1920 de ani, acest stelar reprezentant al zodiei Gemenilor, tocmai dumnealui a fost dat in gat la DIICOT, dupa cum ne-a spus chiar dumnealui intr-o declaratie publica. 

Se pare ca aceste ganduri presante datatoare de tremolo suprarenal au ingrijorat fruntea himalayana a acestui Ziditor. Domnul Lucan se simte amenintat, haituit, urmarit, filat, interceptat, presat, desi el nu a facut decat bine: a facturat si a tot facturat pulimea. Martori (cam reci) sunt, ii gasim in morminte.

Domnul profesor in dumnezeirea sa care e mai mare decat serverele de la Google se inseala. Noi am aflat ca nu exista DOAR o plangere impotriva sa, ci doua plangeri. Nu stim cine sunt cei doi ce au depus cele doua plangeri, ci stim doar pe unul care a depus o plangere din cele doua. Unul este o ea. 

Si daca va spunem cine e o sa picati pe jos, cat de mica e lumea. O mai tineti minte pe politista aia locala pe care un clujean simplu a filmat-o cu camera ascunsa cum facea gugulugu la cafea in timpul serviciului?

Asta, adica?

Ei bine, se pare ca doamna nu ar fi fost intamplator filmata si nu de un civil. Filmarea e facuta in timpul unui filaj si "scursa" spre presa. In fapt, doamna, spun sursele noastre, a facut un transplant preventiv. Ce s-a intamplat dupa aia sau inainte de aia, numai Maicuta Domnului Prea Curata poate sti. Sau ceva procurori. 

Si cand te gandesti ca domnul Profesor prinsese drag de ea si vroia sa ii dea fetei o asociatie din asta de rinichisti care sa il ajute mai tarziu in caz de ceva...

Urata intorsatura de rinichi!

In orice caz, rau am ajuns daca ne filam si distrugem valorile! Saracul domnul Profesor, acest Iisus al Transplantologiei, e stresat la culme. Isi trimite noaptea avocatii pe la tot felul de persoane, ba inca se aude ca vorbeste in soapta, cautand cu disperare tradatorii. 

Domnule Lucan, nu va lasati! Nu pot ei aresta cat puteti dumneavoastra factura!

Pentru felul extraordinar in care va achitati de sarcina de surghiunit, jos palaria!

PS: Ce mai face roscata din Bucuresti?

Comentarii

emil marchidan

12.02.2017 03:16

      sunt multi care-l vb de bine ca meserie dar ptr el pacientul e o sutsa de bani siare un cult ar personalitati ff dezvoltat .Merita cercetat ptr ca pe multi a si nenorocit .Am fost si eu pacientul lui ,la inceput te face la clinica particulara si apoi te muta in podul spitalului de urologie de la stat pe care la amenajat ca sectie ca sa ia bani si de la stat .      E o nuca greu de spart ptr ca are si sustinatori .Dar ptr mine care am fost atit la Lucan cit si la Sinescu pe care ii cunosc din tinerete fiindule pacient in diferite etape ale vieti pe amindoi ia transformat timpul si meseria in masini fara implicare sufleteasca si oameni la care nu le mai ajung bani .De la LUCAN am plecat cu infectie renala fara sa stiu si ma cuprins febra pe drum cu sonde in rinichi ,e o poveste lunga .Dar nici Sinescu nu-i mai breaz Se mincau intre ei inca din tinerete . 

emil marchidan

12.02.2017 03:22
         CERCETATI-L ptr multele nenoriciri pe care le-a facut ar trebui sa i se confiste toti bani pe care ia luat de la pacienti .Dar nu uitati ca la multi a avut si reusite Avaritia si lipsa de suflet ,ticalosia lau adus aici desi vrea sa para un om cu d-zeu in suflet e de fapt un FARSOR

Adauga comentariu