Ne-am bucurat degeaba în prima noapte de Untold că ar fi învins bunul simț și omenia. În a doua noapte, valul de nesimțire și-a revărsat decibelii de dispreț la adresa legii, cu complicitatea autorităților locale

Comentarii

Mihai

04.08.2018 08:27
Pe langa cele prezentate de voi va scapa inca un aspect. Jegurile de fomisti care dau in chirie pe patru zile apartamente si se pisa efectiv pe restul vecinilor. Concret, joi la amiaza a ajuns o hoarda de aproximativ 10 si petrecerea a inceput fortat pentru tot blocul. Urlete, manele, discoteca. Au plecat noaptea la untold si s-au intors la 6 dimineata cand au reluat cheful cu muzica data la maxim si urlete. Din fericire azi dimineata vad ca e liniste, probabil si drogurile astea nu te tin treaz chiar doua zile la rand. A da, iar in fata blocului, parcate elegant pe spatiul verde stau bemeweuri si mercedesuri tunate de cocalari cu jante aurii si numere de alba, gorj, vaslui. Multumim emil boc.

Legea

04.08.2018 08:48

Excelent surprinsă esența ticăloșeniei!

Norvea

04.08.2018 09:13

Jos pălăria, maestre!
Pentru că nu te-ai vândut pe o brățară de acces că restul presei clujstene. De Boc ne-am lămurit, iar prefectul, deși om cu școala, urmează ordinele sefei de la Bucuresti. Cum aceea e de Teleorman și ea, nu mai spera și nu te mai mira, că ți se va răspunde că majoritatea decide când se aplica Constitutia si drepturile cetățenești. Prefectul când merge la munca vede in aproape în fiecare dimineață trailere parcate pe pista de biciclete și e bine, câtă vreme alea aduc mașini la reprezentanta tuaregului.

Poliția? Ii doare in pacea liniștii lor, că doar nu le plătim noi salarul...după cum s-au exprimat în spațiul public. Daca atâtea instituții au o aceasta cronica durere in pix de contribuabili...la ce sa te aștepți?

haha

04.08.2018 09:52

legea e facultativa in oras si oricum nimeni nu misca in fata gastii securiste atotputernice din cluj adica rus,boc,dancu & company.

dacopatul

04.08.2018 13:23

Eu as zice sa aruncăm oua stricate și pungi cu căcat peste gardul untoldului, dar la cum pute deja acolo nu cred că s-ar simți ceva.

Adauga comentariu