NCN vine la evenimentul tău, GRATIS! Schimbăm strategia și lansăm emisiunea „Vine Clujul pe la noi”

NCN Cluj este singura televiziune din oraș și în același timp o forță mediatică ce nu poate fi ignorată. Postul nostru de televiziune ajunge în 300.000 de case din întreg județul. Ani de zile ne-am chinuit cu organizatorii de evenimente din Cluj-Napoca sau din afara orașului să îi facem să înțeleagă că parteneriatele media trebuie plătite și că presa nu este prostituata nimănui: așa cum organizatorul de evenimente plătește transportul invitaților sau mâncarea de la catering sau chiria pentru locație, tot așa trebuie să învețe să plătească și media.

Există însă și evenimente cu buget într-adevăr redus, dar care ar merita promovate pentru că aduc valoare comunității prin expresia lor. De aceea am luat decizia, în colegiul redacțional, de a participa gratuit cu forța noastră media la toate evenimentele mișto din oraș, fie că este vorba de cultură clasică, cultură urbană, workshop-uri, conferințe pe teme specifice, spectacole, happening-uri artistice, lansări, vernisaje, piese de teatru neconvențional etc.

NCN va veni la evenimentul tău și va filma tot ce se întâmplă interesant acolo. Iar ca bonus vom difuza evenimentul tău, gratuit, pe postul local de televiziune.

Dacă ești interesat de prezența noastră la evenimentul tău, scrie-ne pe liviu@ncn.ro sau trimite-ne SMS la 0720-008888 și te trecem pe listă.

Această inițiativă media se va desfășura sub egida emisiunii „Vine Clujul pe la noi”, marcă înregistrată de societatea ce deține NCN.

Adauga comentariu