NCN va difuza vineri, 15 decembrie, thrillerul politic „De ce eu?”, regizat de clujeanul Tudor Giurgiu. Un film ce ne arata ca nimic nu s-a schimbat la 28 de ani de la Revolutie

NCN va difuza in 15 decembrie de la ora 21.00 filmul "De ce eu?", film romanesc regizat in 2015 de clujeanul Tudor Giurgiu, o productie cinematografica de exceptie ce reia intr-un mod foarte emotional si emotionant povestea vietii procurorului Cristian Panait, cel care s-a sinucis (cel putin asta e versiunea oficiala), dupa o ancheta efectuata asupra procurorului oradean Alexandru Lele.

In curand se împlinesc 17 ani de la sinuciderea procurorului Panait. Drama lui Cristian Panait este însă mai mult decât asasinarea unui tânăr magistrat care voia să respecte legea. Este drama tuturor românilor care au avut de suferit în ultimii 28 de ani pentru că au dorit să rămână cinstiți. Pentru că au refuzat să accepte hoția ca mod de viață.

In pragul aniversarii a 28 de ani de la Revolutie, NCN isi face o datorie de onoare de a le reaminti prin acest film romanilor ca nimic nu s-a schimbat.

Bazat pe fapte reale, De ce eu? spune povestea lui Cristian (Emilian Oprea), un tanăr procuror idealist care încearcă să rezolve un complicat caz de corupție în tumultuosul context social-politic din România anilor 2000. Cristian investighează cazul unui coleg procuror suspectat de luare de mită, fals și uz de fals, sustragere de documente. Ancheta are însă implicații la nivel extrem de înalt și îi spulberă tânărului magistrat încrederea în justiție. Încercînd să descopere adevărul, Cristian intră într-o zonă periculoasă și se expune unor revelații dureroase și neașteptate.

Comentarii

mihai

10.12.2017 21:13

cum pot prinde NCC in Upc ? 

Dumitru

17.12.2017 08:28
Sunt un clujean plecat pe alte meleaguri și aș dori să pot să vizionez NCN în direct. De ce nu transmiteți live? E al dracului de simplu să incluzi transmisia live pe facebook și pe youtube (de preferat pe youtube, fiindcă pentru youtube există aplicații pe smart TV și se poate urmări programul foarte comod în fața televizorului, plus că nu toată lumea are facebook, dar toată lumea are acces la youtube)!

Liviu Alexa

17.12.2017 17:56
Exista NCN Live. Si toate emisiunile sunt trecute pe Youtube.

cristos

17.12.2017 12:51

da filmul asta e ok fata de tampenia aia de usturoi.ar trebui sa dati mai multe filme romanesti ca sunt bune o gramada cum ar fi 03 bypass

Adauga comentariu