NCN – “Televiziunea națională a clujenilor”. CNA a aprobat autorizarea, NCN este deja activă în 300.000 mii de gospodării din județ

Consiliul Național al Audiovizualului a aprobat astăzi, în ședință publică, transferul licenței de televiziune Someș TV în proprietatea unei societăți comerciale controlată de jurnalistul Liviu Alexa, precum și schimbarea numelui din “Someș TV” în „NCN”, precum și o gilă de programe modernă, cu emisiuni dedicate județului Cluj.

Acum un an, Liviu Alexa mai primise o licență, dar a decis să nu o folosească, fiind implicat în campania electorală și pentru a nu altera identitatea postului.

La ieșirea din ședință, Liviu Alexa a declarat: “Mulțumesc membrilor CNA pentru încrederea acordată. Trăiască NCN!”

“Cel mai îmbucurător lucru e faptul că postul este activ, că nu plecăm de la zero, el fiind deja distribuit pe rețelele RDS-RCS, fiind deja prezent în aproximativ 300.000 de case. Postul acoperă municipiile Cluj-Napoca, Dej, Gherla, Turda, Cîmpia Turzii, orașul Huedin, precum și toate comunele județului Cluj. Săptămâna viitoare, vom face joncțiunea cu UPC pentru încă 150 mii de gospodării, astfel încât NCN va fi prezent în 450.000 de locuințe. Acest post de televiziune, emblematic pentru clujeni, va trăi o nouă viață. Este o oportunitate de business excelentă, deoarece Clujul nu a avut până acum o televiziune locală. NCN va fi “Televiziunea națională a clujenilor”, unde vor fi dezbătute toate problemele județului, cu transmisiuni live de la toate evenimentele. În premieră, vom difuza, în direct, toate ședințele Consiliului local Cluj-Napoca și Consiliului județean Cluj, iar într-un plan mai îndepărtat cu șase luni, vom transmite toate conferințele de presă ale celor mai importante instituții din județ. Această televiziune îi va ajuta pe clujen să-și spună părerea despre tot ce se întâmplă în orașele și județul lor, în cadrul unei emisiuni de 2 ore, difuzate de la ora 22 la ora 24, de tip “Midnight Caller”. De data aceasta, însă, emisiunea nu va mai fi cu un Emil Boc primind întrebări servite, ci va fi o dezbatere liberă în care actorii principali vor fi cetățenii. Un focus deosebit vom pune pe reflectarea activității primarilor din județ, oameni foarte interesanți, care nu au prilejul să se exprime și să-și facă cunoscută activitatea. În plus, în fiecare seară, cei mai buni jurnaliști ai Clujului de la publicațiile locale, vor modera propria lor emisiune așa cum cred ei de cuviință, fără impuneri editoriale. NCN va fi o tribună a perspectivelor”, a spus Alexa.

Comentarii

pop liviu

05.07.2016 14:30

asa cum ii sta bine postului ar trebui sa dati si ceva filme

Q

05.07.2016 20:28

ADMIN: Amice, e pentru toată lumea. Imclusiv pentru asistații mintal proveniți din diviziunea socialistă a muncii la care mămica și tăticul lor i-a zis secs sălbatic de 1 secundă la beție. Ne bucurăm că exiști, că datorită mămicii și tăticului tău consumul de alcool a crescut îngrijorător.

pop liviu

17.09.2016 22:18

foarte bine i-ati zis-o. orice asistat mintal, cum bine i-ati definit, nu merita sa va pierdeti vremea cu ei.

vlad

06.07.2016 10:09

SI CULMEA GEME ORASUL DE PANARAME SI FITE DE DOI BANI...

Thea

06.07.2016 16:01

ADMIN: apăi tembelismele dumneavoastră nu ne interesează deloc.

iulia

11.02.2017 17:33

corect

Mos Craciun

22.09.2017 18:07

NCN este cea mai tare televiziune. Singura care zice adevarul intr-o mare de pupincuristi slugu de-ale lui Tise si Boc. Cu cat mai multi prpostaci va injura cu atat inseamna ca sunteti mai buni. Mai ales ca vad ca nu-i iertati pe hoti indiferent de partid. Dar ce sa stie cretinul care are de postat ceva ca asa i-a zis partidul? Cretin a fost, cretin moare. Pacat de mamele lor ca i-au fatat idioti in lume!

Adauga comentariu