NCN iti plateste MINIM 100 de lei si maxim 100 de euro pentru orice EXCLUSIVITATE video pe care ne-o dai! NU mai da decat la NCN imaginile pretioase pe care le ai! Vezi ce trebuie sa faci!

Nu vom plati orice fel de prostie filmata cu telefonul! Dar te vom plati daca ai material filmat in exclusivitate de la accidente, batai, intamplari comice, intamplari inedite din orasul tau!

Nu le mai trimite in alte parti, trimite-le la NCN! 

Scrie-ne pe Whatsapp la 0720 00 88 88 si intram imediat in legatura! Poti folosi si adresa de email liviu@ncn.ro!

PS: Ai materiale filmate cu functionari care iau spaga sau care se comporta urat? Da-le la NCN si castigi bani buni!

PS2: Dupa negociere, plata va fi facuta in baza unui contract semnat intre NCN si tine prin care cedezi dreptul de copyright.

Comentarii

Ionescu

05.10.2017 17:52

In primul rand sunt cei de la protectia mediului care au dat acordul de mediu. Daca nu era in regula proiectul nu trebuiau sa emită acordul de mediu pe baza căruia se emite autorizația de contructie. După ce a fost definitivată rampa de gunoi ar fi trebuit sa fie verificat amplasamentul de catre cei de la agentia de mediu si garda de mediu sa vadă daca se respecta acordul de mediu si autorizația de contructie. Apoi se emite autorizația de mediu care prevede o mulțime de indicatii pe care trebuie sa le respecte operatorul, in ce conditii, monitorizare,etc. Poate ar fi in sfarsit cazul sa se verifice aceste acte de reglementare de catre parchet

BAlexa

14.10.2017 22:19

Ce-mi place cum te urasc toti handicapatii ba, Alexa! Si cum le plimbi tu stromileagul invartosat prin gura si ei se intorc sa ti-l suga cu bucurie si cu spume la coltul gurii. Bine le faci! Toate jegurile care te urasc sa moara cu stromileagul tau in gura lor, asta le doresc!

Adauga comentariu