Nasra și-a înfipt ghearele și în Institutul Oncologic, ca să se răzbune pe Rus și Dâncu

Stați liniștiți că și PSD are un Alin Tișe al său! Se numește Horia Nasra, este deputat PSD și șeful filialei județene, postură din care, în loc să-i facă opoziție lui Boc și lui Tișe, se chinuie să le copieze stilul.

Ca să-și impresioneze primarii din județ, și ca să-i impresioneze pe liderii de la Bcurești, Nasra are o singură partitură de cântat: “Îl distrug pe Rus, îl distrug pe Dâncu, mă ocup eu de ei și de oamenii lor, le arăt eu cine e șeful în acest județ”. Și până acum i-a reușit.

Să nu înțelegeți că o fi Nasra un mare sforar, dar greii partidului, în frunte cu Dragnea, care la rândul lor nu-i suportă pe cei de la Cluj, îi mai fac câte un mic hatâr lui Nasra. I-au pus un prefect nou, i-au rezolvat o sinecură lui Remus Lăpușan la Transgaz, gesturi minore care însă i-au umflat lui Nasra ouăle, atât de tare încât, recent la cheful prilejuit de aniversarea lui Cornel Itu, Nasra a declarat, euforic, că le-o va trage oamenilor lui Rus și că își va pune propriii săi oameni în Institutul Oncologic Prof. Dr. Ioan Chiricuță Cluj-Napoca.

Făcând lobby la ministrul Sănătății, Florian Bodog, Nasra a reușit să schimbe, peste noapte, trei dintre membrii consiliului de administrație ai Institutului, înlocuindu-i cu Adrian Popa, Cătălin Florin Foghiș și Ioana Julieta Loghin. Acești oameni care au primit o singură misiune, aceea de a prelua controlul Institutului Oncologic.

Joi, de dimineață, urmează să aibă loc ședința de Consiliu care să aducă modificări esențiale în conducerea Institutului, iar Nasra să-și pună oamenii la conducerea acestuia, așa cum a încercat Alin Tișe să-l înlocuiască pe Ciceo de la Aeroport.

Să vedem și dacă va reuși

Comentarii

Bârficiunea

24.10.2017 12:29

 Nasra e un pigmeu gonflat în vremuri dragneice. Culpabil, în sensul Codului penal, e ministrul Bodog al sănătății care face presiuni pentru angajarea altui politruc, fostul secretar de stat Rareș Trișcă, la Institul Oncologic Cluj. Dacă e așa de bun Trișcă ăsta, să facă bine să intre prin concurs.

Elena

24.10.2017 13:33

Trișcă este un medic competent si dedicat. In plus are carnetul de partid care se cere acum. Este apropiat de ministrul sănătății, în concluzie ar fi persoana potrivita sa ocupe postul.

Adauga comentariu