Nasra, seful PSD Cluj, a trecut oficial de la stadiul de incompetent politic la cel de IDIOT. Cat de prost sa fii sa ai sansa unei vizite a premierului tarii si sa o duci pe Viorica Dancila la cabinetul tau de parlamentar de langa spalatoria si SUPERBET?

Nu exista, nu se poate asa ceva: dupa ce ca e cea mai de cacat organizatie PSD din tara, filiala clujeana a PARTIDULUI CARE GUVERNEAZA ROMANIA s-a facut azi de toata bafta. Sa iti vina premierul Romaniei in vizita si tu, Horia Nasra, sef al PSD Cluj, sa nu gasesti altceva de organizat decat sa o duci pe Viorica Dancila in fieful oamenilor lui Ucu Rus, adica la Universitatea de Medicina si Farmacie Cluj, iar mai apoi, pentru DITAMAI premierul sa organizezi o vizita in cartierul Gheorgheni, la cabinetul tau parlamentar, situat deasupra unei spalatorii de masini si LANGA o casa de pariuri, inseamna sa fii foarte, dar foarte idiot.

Liviu Dragnea trebuie sa il ejecteze pe acest baiat din fruntea filialei, cat si pe taranusul cu obraji rozalii, Remusica Lapusan, consilier judetean si seful CA la Transgaz.

Apropo, sa va zic una tare din interiorul acestei organizatii de cacat, una care oglindeste cat de jos a ajuns la Cluj aceasta filiala care ar trebui sa zburde: acum cateva saptamani, intr-o vineri, la ceva birou judetean, dupa niste certuri intre papagalii si perusii din aceasta organizatie, taranusul cu obraji rozalii Remus Lapusan i-a dat decisiva in plen chiar PRESEDINTELUI PSD Cluj, deputatul Nasra, zicandu-i asa, ca la Berind: "Ba, domnule presedinte, tu de ce nu ti-ai platit cotizatia la partid?". Va dati seama cat respect are Nasra in organizatie? Va dati seama cat de nesimtit e de vreme ce nu si-a platit nici macar cotizatia?

Napalm, Liviu Dragnea. Asta trebuie la PSD Cluj. Napalm. A fost dintotdeauna solutia optima, nimeni nu a vrut sa il foloseasca.

 

PS: Stau sa ma gandesc ce facea Radu Moldovan, seful PSD Bistrita-Nasaud, sau Gabi Zetea, presedinte CJ Maramures, daca aveau sansa sa o aiba pe Dancila in vizita. Faceau spectacol, o carau la firmele cele mai tari din judet, o puneau in valoare conform cu traditiile din zona, marcau momentul. De aia astia doi sunt LIDERI cu cuvant greu in PSD, nu ornitorinci luati la misto in CEx.

Adauga comentariu