Nasra a sarit isteric la gatul sefului de cabinet al lui Ghita Simon!

Nu stim ce se intampla in sediul PSD Cluj, dar bine nu e. Tot azi, opariti ca nu au aflat cine e sursa Ziar de Cluj care da informatii la secunda presei, Nasra si Simon au cerut tuturor participantilor la sedinta sa isi arate telefoanele, apoi Nasra l-a acuzat pe unul dintre participant ca e securist si ca el e sifonul presei. Participantul e nimeni altul decat Marius Matei care i-a replicat ca s-ar feri sa deschida subiectul securistilor in locul lui Nasra, de vreme ce tatal lui Nasra e putin sirian, iar Nasra a fost membru al comisiei SRI unde nu ajungi fara putina secureala sau recrutare. Mucalitul Ghita Simon a inchis discutia sustinand ca el insui e securist, ca toti sunt securisti, dar ca macar el este unul la vedere si ca ii detesta pe cei acoperiti.

Lucrurile nu s-au calmat insa. Bipolarul Nasra si-a gasit imediat o noua tinta, Alin Mitrita, seful de cabinet al lui Ghita Simon, chemat de acesta la Cluj sa ajute la organizare. Nasra a sarit la gatul lui Mitrita ca un taran prost din Brad intrebandu-l ce cauta acolo, cine l-a chemat. Chiar si cand i-a zis Simon (suspect de calm) ca este invitatul sau, Nasra cel care miroase a pipi de pisica nu s-a linistit privindu-l pe Mitrita chiondoras pe sub ochelarii sai unsurosi.

In fapt, Anca Ciubancan ar putea fi posibila sursa a Ziar de Cluj. Sau poate ca Ziar de Cluj are microfoane bagate in sediul PSD Cluj. Una peste alta, ii recomandam lui Simon, daca observa schimbari si mai mari in comportamentul lui Nasra, sa nu ezite sa cheme 112 si sa il interneze la dilibau cateva zile. Nu de alta, dar am inteles ca Nasra l-a amenintat pe Simon ca o sa il faca in CEx in problema anularii alegerilor din organizatiile Floresti, Turda si Campia Turzii.

Bre, nea Ghita, ai vrut sa stai la masa cu Nasra, acuma ti se caca in cap.

Adauga comentariu