NASRA e PA! CEx al PSD a decis organizarea rapida de alegeri la Cluj! Se bat doua echipe: obositul Cornel Itu, sustinut de taranusul cu bojoci rosii, Remus Lapusan, si de Ucu Rus (nu mai e in PSD) si Cristian Matei, primarul din Turda!

Comitetul Executiv Național al PSD a decis, azi, la Parlament, ca în perioada 15 februarie - 15 martie să se organizeze alegeri în toate organizațiile județene conduse de președinți interimari. Adica si la Cluj. Ceea ce inseamna ca Horea Nasra e pe faras, el fiind interimar. In anii de interimat, in afara de faptul ca s-a osanzit bine de tot, Nasra a umblat mai mereu ghidonat de taranusul cu bojoci rosii, Remus Lapusan, fostul sef al PSD (oricum, la fel de ineficace ca si Nasra). Horia Nasra nu mai e dorit de nimeni, necum sa mai fie votat si fixat pe functie. Primarii din judet au tacut pana acum fiindca asa e rostul la PSD, asteptand exact aceste alegeri.

Lapusan se va replia imediat si il va sustine pe Cornel Itu, deputatul obosit de "Diej", cu zero realizari (bine, el zice ca are), insa caruia ii poarta sambetele si Morar Costan, primarul Dejului, ceea ce nu face decat sa ne amuze. Lui Itu i s-a nazarit ca poate sa fie mare sef de filiala, el, care mare branza nu a facut nici in colegiul sau unde domneste saracia, ca sa nu mai discutam ca Itu, cand a fost sa isi scape pielea, s-a dus cu miloaga la Ucu Rus, pentru sustinere, asa cum va face si de aceasta data, chiar daca Rus a plecat la Pro Romania. Probabil ca in stafful de campanie va intra si primarul din Baciu, expert in marketing politic si curenti slabi.

De cealalta parte, Cristian Matei, primarul din Turda vrea si el sa candideze. Pe baiatul asta nu-l suporta insa Lucica de la Chinteni si militianul de armata Griguta Fati, din marea localitate Apahida. Pai, cum sa il suporte, ca ei au zero realizari in comune, iar Matei a adus din 2016 pana azi sute de milioane de lei investitii in Turda, cat n-au adus toti primarii PSD din judet insumati, la care il adaugam si pe indolentul de Tise, vorba aia, presedinte de CJ.

Hai, incepe distractia!

PS: Am pus poza asta ca ilustratie ca sa facem un pariu: ca, daca pierde gasca lui Lapusica, taranusul cu bojoci rosii, facem pariu nostradamic ca nu infloresc ciresii si se transfera la Relica in Pro Romania, acolo unde il asteapta pretenarul sau dintotdeauna, Victor Ponta. Si Itu idem.

 

 

 

Adauga comentariu