Nasra e condamnat sa ramana alaturi de Dragnea. Il detesta atat de multi in PSD Cluj si la Bucuresti, incat numai temporara loialitate il mai poate salva

Horia Nasra traieste in aceste momente timpuri nevisate: e climaxul sau financiar. Pana sa ajunga deputat, efectiv nu a avut job omul si, vorba aia, are ceva ani ca varsta.

Un noroc chior l-a facut sa devina din sluga Aureliei Cristea care ii pasa 500 lei in buzunar sa mai aiba de o pita deputat si sef PSD Cluj, cu venituri de 6000 de euro lunar. Pentru Nasra, banii astia sunt mai importanti ca orice. Si e extrem de constient ca nu trebuie sa ii piarda.

Ieri, in cotidianul local Ziua de Cluj a aparut un articol nesemnat si EXTREM de tras de par prin care se spunea ca organizatia pesedista clujeana a intors armele impotriva lui Dragnea.

De aia suntem noi Ziar de Cluj insa, ca sa va spunem ce se ascunde in spatele unor asemenea articole de pseudopr politic: un cacat.

Probabil ca Nasra a alimentat Ziua cu ceva info sau mizerii ca sa se vada la Bucuresti ca trebuie si el chemat la negocieri, ca si el e important. Haha, va spunem noi. Nu e. Se pisa aia in CEx pe Nasra. Il detesta atat aripa antiDragnea, cat si contingentul pro presedinte. Rad si aia din Salaj sau Bistrita-Nasaud de el, asta ca sa intelegeti ca nu e iubit nici in Ardeal. 

Horia Nasra nu are ce arme sa intoarca, fiinda e un interimar amarat, pe care Dragnea il schimba cu mana stanga peste o ora, daca vrea. 

Nasra nu are ce arme sa intoarca, fiindca el in PSD Cluj e un neica nimeni, de la Chinteni si pana la Apahida sau Turda, primarii ii iau gatii in 4 milisecunde.

Nasra nu are ce arme sa intoarca fiindca el reprezinta la Cluj NIMICUL kierkegaardian: nu are o organizatie in adevaratul sens al cuvantului, nu e big shot intre greii orasului, nu are nimic de pus pe masa, nici macar o arma de plastic cu pompita.

Nasra nu are ce arme sa intoarca ca sa negocieze cu Bucurestiul, fiindca nu se apropie nici macar 3 secunde de inteligenta politica a greilor PSD.

Nasra nu are ce arme sa intoarca, fiindca obiectivul sau principal e sa ramana inca un mandat de deputat, ca sa aiba si gura lui sa manca inca 4 ani mii de euro pe luna. 

Fiindca daca nu reuseste sa ia inca un mandat, Nasra redevine ce a fost inainte - un nimic fara carte de munca, fara familie, fara realizari.

Adauga comentariu