Nasra cel ipocrit contestă decizia Comitetului Executiv Național al PSD, deși și el a fost numit pe aceeași procedură acum 3 ani ca și Liviu Alexa

Fostul președinte al PSD Cluj, Horia Nasra, a răbufnit pe Facebook, contestând decizia Comitetului Executiv Național al PSD de ieri. 

„Liviu Alexa nu mă poate reprezenta. Conducerea PSD a luat o decizie greșită, cu siguranță că din cei 33 de primari se găsea un lider! Nici măcar nu au fost anunțați colegii mei. Cât despre alegeri libere :) să fim serioși... este mai ușor să conduci un partid prin interimari! Acesta nu este PSD-ul în care am intrat acum 12 ani! O spun cu profund regret. Am crezut ca dușul rece din 26 mai ne va trezi la realitate, însă se pare că m-am înșelat...”, a scris Nasra.

Liviu Alexa, noul președinte al PSD Cluj, i-a răspuns tranșant lui Nasra: „Haha, aseara cand ai iesit si ai intins mana catre mine, ai zis ca vrei o colaborare normala. Astazi, demonstrezi cat esti de ipocrit. Ai fost numit interimar exact prin aceeasi procedura. Ai profitat de interimat ca sa te pui ca un taran deputat eligibil (primul pe lista) si incasezi datorita PSD 5000 de euro pe luna. Nu e problema ca nu iti place Liviu Alexa, da-ti demisia din PSD si Camera Deputatilor, si ramai demn ca in 2016, cand ti-ai dat demisia din functia de presedinte TSD”.

Viorica Dăncilă, premier și președinte al PSD declara, în momentul numirii lui Alexa: "I-am cerut tânărului Liviu Alexa, un singur lucru: să șteargă toate blaturile și înțelegerile transpartinice care au dus la situația dezastruoasă a PSD Cluj. La Cluj există o singură problemă: nemunca. Nu mai putem accepta ca rezultatele proaste să tragă în jos realizările colegilor din alte județe."

 

Adauga comentariu