Nadia, ambasador la Washington. Cea mai mare personalitate sportivă a țării, Nadia Comăneci, nu ar refuza poziția de ambasador al României în SUA

Jurnalistul NCN TV Răzvan Dumitrescu a reușit să-i smulgă celebrei Nadia Comăneci un răspuns absolut incredibil și inedit, în cadrul unui interviu realizat la Cluj-Napoca. 

Întrebată fiind de către Răzvan Dumitrescu dacă ar accepta postul de ambasador al României la Washington, având în vedere notorietatea extrem de mare în rândul americanilor a campioanei, precum și relația ei specială cu Donald Trump, Nadia a răspuns sec: ”Da, aș accepta”.

“Ce ar fi dacă ti-ar propune cineva, la modul cel mai serios, sa fii ambasadorul Romaniei in Statele Unite?”, a intrebat-o Razvan Dumitrescu pe fsta gimnasta. “Ma consider un ambasador onorific. Cred ca prin ceea ce am facut eu prin gimnastica si prin sport am ajuns sa fiu cunoscuta, prin succesele de la Monreal si prin faptul ca nu m-am retras. Sunt acolo tot timpul. Ba la un bal de caritate, ba la un special Olympics, ba la un campionat mondial”, a fost raspunsul Nadiei.

Nadia Comăneci s-a întors la Cluj după 40 de ani cu ocazia desfășurării Campionatelor Europene de Gimnastică Artistică. Nadia este prima gimnastă a epocii moderne care a luat 10 absolut, fiind totodată şi primul sportiv român inclus în International Gymnastics Hall of Fame.  


Adauga comentariu