Năcăjel, primarul Dejului, pesedist pana la icre, a ajuns seful PNL Dej! Fac Bratienii triplu axel in mormant! Daniel Buda, MONUMENT de ipocrizie!

Cum ii mai rabda pamantul pe toti politicienii mincinosi si ipocriti ai Clujului? Greu de spus. 

Unul dintre cei mai mari gargaragii ai Clujului, eurodeputatul Daniel Buda, a anuntat azi cam cu jumatate de gura, dar vrand sa fie optimist, ca organizatia Dej a PNL are un nou lider: pe Morar Costan, ahahahahaha, zis si Nacajel, porecla primita pe cand era mare pesedist, fiindca era mereu nacajit ca el nu primeste niciun ban de la guvern, desi PSD pompa milioane de euro in hoitul lui politic. De ce zicem hoit? Fiindca astazi Nacajel a fost ales sef al PNL Dej cu largul concurs al lui Buda, care numai mi ti se uita la papagalii aia de liberali dejeni, si le ingheata spagile in chiloti (alea luate in numele partidului).

Noi n-am uitat ca Nacajel, cat a fost PSD-ist in ultimul mandat de primar, s-a cacat metaforic si politic pe el ca sa faca alegeri interne la el in filiala, fiindca ii era teama maxima ca o sa piarda in fata lui Itu. Atat de slab e nacajel ca politician. 

Ca si in cazul aluilalt mare liberal, ambidextrul cascavalist Cristian Matei, primar de Turda, si in cazul Costan, Buda a calcat cu tupeu peste demnitatea liberalilor dejeni care au avut de suportat aberatiile lui Nacajel in ultimii 8 ani, care au facut opozitie si s-au luptat cu el, ca sa vinda Buda filiala pentru propriul interes. 

Auzi, Daniele, dar de ce nu ai pus poza mare pe contul tau de facebook cu castigatorul? Adica cu Costan Nacajel? Aaa, de fapt ai pus poza cu castigatorul, ai pus poza cu tine!

Comentarii

Scorilo

09.07.2021 10:11

Ne-am scos. Ne-a pus Dumnezeu mâna pe cap. Cel mai bun. Vârful liberalusmului dejean. Dacă Necajel e șeful vă dați seama cum e turma. 

Adauga comentariu