A murit Florian Walter, singurul om, "venetic", care a facut CU ADEVARAT ceva pentru U Cluj!

A murit Florian Walter, om de afaceri, fost patron al lui U. Cu toate bunele si relele sale, Florian Walter a fost singurul om - decident la U - care a facut ceva CONCRET pentru aceasta echipa: a platit datorii de milioane de euro, bani FURATI de predecesorii sai. 

Multi smardoi si pretinsi fani U au mancat de la Walter. Multi l-au furat in Cluj pe acest om. Multi smecheri care azi iau salarii de 1000 de euro pe luna de la U sau care au supt de la U sau care s-au folosit electoral de U (vezi baiatul care bate toba) ar trebui sa zica o rugaciune pentru sufletul lui Walter. Caci unii si-au luat apartamente de pe cat l-au furat pe acest om.

Clujul l-a ingropat de doua ori pe acest om. Odata cand fanii l-au amenintat cu moartea si politicienii l-au mintit, a doua oara, cand DIICOT Cluj l-a calcat in picioare pe un dosar ce NICI AZI nu e coser. 

In octombrie 2012, Walter spunea: "Nu am crezut niciodata cand mi se spunea inainte asta. Dar acum stiu si simt: se incearca distrugerea acestui club".

Aplaudati, aplaudati, se intrevede (sau nu) promovarea, insa DIN NOU pare ca cineva se foloseste de U Cluj ca sa vanda gogosi Istoriei, ca sa isi mai faca cineva un salariu baban pe spatele U:

 

 - Irimies, baiatul fara job si pupator de cur de Boc, cu poze la meciul CFR de la Satu Mare, face performanta la U pe urmatorul cascaval:

- Bogdan Cantor, alta sugativa a U, marcheaza si el o mie de parai de la U, pai, nu?, e manager, are realizari in trecut si in prezent de sta cardul in coada:

 

 

Si, la final, nu uitati de acest baiat, care va vinde a TREIA OARA povesti despre U:

Puteti sa il injurati pe Alexa cat vreti, voi stiti, in inima voastra, ca astea sunt realitatile. Nu va mai mintiti. 

Adauga comentariu