MULȚUMIM, EMIL BOC: MASCA de protecție devine OBLIGATORIE și în spațiul liber în Cluj-Napoca!

Comitetul pentru Situații de Urgență a adoptat Hotărârea cu numărul 76 prin care masca de protecție devine obligatorie și în spațiile libere din localitățile cu peste 6 cazuri la mia de locuitori.

„Se propune ca în toate localitățile în care incidența cumulată a cazurilor, în ultimele 14 zile este mai mare de 6/1000 de locuitori, să fie instituită obligativitatea purtării măștii de protecție, astfel încât să acopere nasul și gura, în condițiile stabilite prin ordinul comun al ministrului sănătății și al ministrului afacerilor interne, în toate spațiile publice închise și deschise”, se arată în textul Hotărârii cu Numărul 76.

După toate parangheliile organizate de Emil Boc în Cluj-Napoca, mai ales Festivalul de muzică pe stick al plodului de sereist de Sebeș-Alba, Buta, rata de infectare COVID-19  în municipiu este de 6,37 cazuri la mia de locuitori. Clujenii vor sta cu masca pe figură și în aer liber.

 

Cel mai probabil, această decizie va intra în vigoare doar de luni, atunci când Hotărârea CNSU va ajunge în Monitorul Oficial.

Adauga comentariu