Mult zel, minte puțină. O femeie a fost amendată de polițiștii locali pentru că a ajutat o persoană cu handicap

O femeie în vârstă de 65 de ani a fost amendată de Poliția Locală Cluj-Napoca pentru că a oprit câteva minute într-o parcare liberă, pentru a ajuta o persoană cu handicap, imobilizată într-un scaun cu rotile, să ajungă la apartamentul în care locuiește. 

Conform Evenimentul Zilei, incidentul a avut loc la sfârșitul săptămânii, în cartierul Mărăști, pe strada Fabricii de Zahăr. Persoana amendată este Mariette Adam în vârstă de 65 de ani, care este pentru persoana cu handicap un fel de asistent social.

Un locatar nemulțumit a sunat la Poliția Locală, iar agenții s-au deplasat la fața locului și i-au lăsat femeii pe parbrizul mașinii o invitație la sediul Poliției Locale, pentru duminică seara, între orele 20 și 21. 


Ajunsă la sediul Poliției Locale, în cursul zilei de sâmbătă, la puțin timp după incident, femeia a fost invitată să aștepte pe hol, pentru că agentul era în pauză de masă, sau să revină, conform invitației lăsată în parbriz, duminică la ora 21. 

Cam cum a decurs discutia?

"Dar de ce nu i-ați făcut proces verbal mamei? Pentru că erați în pauza de masă? 
V-am rugat să așteptați 10 minute, da eram în pauza de masă și eram cu mâncarea în gură când ați intrat Dumneavoastră aici... 
Aveți program de lucru duminică seara? 
Da avem program de lucru de la 8 la 9 întocmim procese verbale, să știți”, se arata pe inregistrarea evz.ro.

Pe înregistrarea video se poate vedea cum polițistul local întocmește de zor procesul verbal în biroul lui, deși legea spune că acesta se întocmește la fața locului, chiar la momentul depistării contravenției.


Adauga comentariu