Mozart, Roxette sau Abba ii sar in ajutor unui notar din Cluj-Napoca. Barbatul si-a facut reclama pe internet prin intermediul unui site special

Site-ul unui notar public din Cluj-Napoca devine viral pe retelele de socializare. Feurdean Cristian Octavian, caci despre el e vorba, si-a facut reclama prin intermediul unui domeniu web. Modul in care acesta a ales sa se promoveze il face sa devina viral pe retele de socializare.

Notarul clujean a ales ca atunci cand se deschide site-ul sau sa ruleze pe fundal melodia Super Trouper de la formatia ABBA. Mai mult, atunci cand vizitatorii doresc sa selecteze una dintre sectiunile disponibile pe site-ul sau, repertoriul muzical se schimba (Lacul Lebedelor, Simfonia 40 - Mozart, Autumn Leaves – Regine Velasquez sau Listen to your heart - Roxette).

 

Pe langa tarifele, datele de contact si „crezul” notarial, Feurdean Cristian Octavian le da posibilitatea vizitatorilor sa descarce de pe site melodiile din playlist-ul propriu, desi nu detine drepturi de autor.

Internautii l-au luat la misto pe notarul clujean, sugerand ca grafica aleasa pentru site este una demna de un copil de 10 ani.  

Iata cateva dintre reactiile celor ce au vizitat site-ul notarului Feurdean.

„Eram intr-o sedinta cand am intrat pe site-ul sau. A inceput sa sune muzica si toti erau curiosi la ce ma uit. Ne-am prapadit de ras cand am vazut ca e site-ul unui notar”

„Unde l-a facut? In Paint si Winamp?”

„Are gusturi alese”

„Eu cred ca e o „strategie de PR”, ca intri pe site si iti vine sa dai share la toata lumea sa vada si ei. Cine stie, printre cei ce fac misto, poate se gaseste unul sa aiba nevoie de notar”

Altii l-au ironizat: „Un site de dat exemplu. Pentru gusturile muzicale excepționale.”

Pentru a va convinge singuri, intrati pe birounotarialcluj.ro, unde gasiti reclama notarului, sectiunile cu melodii diferite, o fotografie cu "firma" sa luminata de un neon si in special o fotografie cu Feurdean Cristian Octavian. 

Adauga comentariu