Motivul pentru care Boc îl susține pe Cîțu: „Este un motiv personal, egoist și este pentru familia mea, pentru fetele mele”

Primarul municipiului Cluj-Napoca, Emil Boc a declarat vineri, în cadrul unei conferințe de presă, alături de premierul Florin Cîțu că are un motiv personal, „egoist” pentru care îl susține pe acesta în competiția pentru șefia PNL. 

„Am un motiv particular și egoist pentru care îl susțin pe Florin Cîțu la șefia PNL. Nu este metroul de la Cluj, cum spun cei de la PSD (...). 

Este un motiv personal, egoist și este pentru familia mea, pentru fetele mele. Ele se apropie de sfârșitul ciclului universitar. Vreau ca ele să trăiască în România. Îmi doresc ca viitorul lor să fie în țara asta. (...).

Omul care poate da o direcție partidului și țării este actualul premier al țării, care are viziune, capacitate, înțelege lucrurile. Este un liberal autentic, pur sânge", a declarat Emil Boc la conferința de presă susținută alături de premierul Florin Cîțu, la sediul Consiliului Județean Maramureș.

Emil Boc a participat la conferința de presă a premierului Florin Cîțu de la Baia Mare. Cîțu se află în plină campanie internă pentru a convinge liderii de organizații să-l voteze pentru funcția de președinte al Partidului Național Liberal. 

CITEȘTE ȘIRăzvan Cuc, fost ministru al Transporturilor: „Dă-o încolo de autostradă! Îți fac ție metrou. Dar mă susții!”
 

Adauga comentariu