Morman de gunoaie, lăsat să se împută la soare - VIDEO

Un maldăr de gunoaie se revarsă din tomberoanele situate pe strada Lăcrămioarelor din cartierul Gheorgheni. Deșeurile lăsate să se împută la soare au acaparat și spațiul verde din împrejurimi. Gunoaiele sunt aruncate toate la grămadă, nici vorba de colectare selectivă. De altfel, având în vedere numărul uriaș de deșeuri care s-au adunat, oamenii au aruncat și ei gunoiul care pe unde a mai avut loc.

Zeci de astfel de sesizări sunt trimise aproape zilnic de către clujenii nemulțumiți de modul în care cele două firme de salubritate realizează colectarea deșeurilor. În ciuda declarațiilor pompoase ale primarului Emil Boc privind amendarea firmelor, acestea continuă să să își desfășoare activitatea deficitar, spre nemulțumirea clujenilor.

Situația de pe strada Lăcrămioarelor se repetă perioadic și pe alte străzi și alei din toate cartierele Clujului. În timp ce clujenii dau vină pe firmele de salubtizare pentru eșecul colectării selectivă, firmele îi acuză pe clujeni că nu sunt educați și încă aruncă deșeurile la comun.

 

Adauga comentariu