Monument de tâmpenie absolută în centrul Clujului! Pubelă de gunoi amplasată decorativ, în spatele unei plăci de plexiglas

Când credeam că le-am văzut pe toate, administrația orașului ne uimește cu noi forme de manifestare a prostiei absolute!

În stația de autobuz din Piața Mihai Viteazul a fost amplasată pur decorativ, doar să fie!, o pubelă de gunoi, în spatele plăcii de plexiglas din această stație. Este, probabil, un proiect-pilot al administrației, urmând ca pe viitor toate pubelele să fie amplasate în municipiu în spatele unor plăci de plexiglas, pentru ca să fie doar privite, ca la muzeu, de clujenii care oricum aruncă gunoaiele pe jos. 

În plus, prin amplasarea pubelelor în spatele unui geam de protecție, acestea vor fi ferite și de manifestările de vandalism tot mai frecvente în orașului nostru care tinde să devină, încet, dar sigur, o capitală a inculturii civice.

Cei care așteaptă autobuzul în această stație sunt uluiți de această nouă găselniță a celor care administrează orașul, iar noi stăm și ne întrebăm dacă nu cumva municipalitatea are o normă de angajat tâmpiți, într-un anumit procentaj, pentru ca să nu existe o discriminare în rândul angajaților pe criterii de inteligență. 

Comentarii

gogu

25.11.2016 11:35

Va propun o rubrica saptamanala: cate parcari a mai distrus Boc in centru? eu va enumar vreo 200 anul acesta

Adauga comentariu