Monica Hill, declarații în dosarul Pești la Dej: „Am făcut acele afirmații din gelozie (...), îmi place să studiez arta manipulării”. Martorii, declarații despre Hill: își punea sânge și pansamente pe față pentru atenție

Monica Buda autoititulată Hill e vedeta din dosarul Pești la Dej, datorită faptului că a fost amanta unuia dintre proxeneți: Lucian Jula. Bărbatul a fost arestat preventiv în urmă cu două săptămâni, alături de Pop Cosmin aka Șarpele, Pop Codin aka Coco, Tudor Vlașin și alți doi inculpați. În urma contestației formulată de avocata lui Jula, Maria Mladin, magistratul de la Tribunalul Cluj l-a lăsat pe jula în arest la domiciliu pentru următoarele 14 zile. Avocata lui Jula a cerut audierea de urgență a Monicăi Hill, dat fiind că tânăra apare în stenograme vorbind despre faptul că soția lui Jula practică prostituția și că acesta beneficiază de sume frumoase de pe spatele femeii. 

La trei zile după ce Jula a fost arestat, fosta lui amantă, Monica Buda aka Hill a fost audiată de procuror. Mare ne-a fost mirarea de cele declarate de tânăra clujeancă. Monica susține că a inventat o serie de informații pentru că era geloasă și frustrată. 

„Aceste afirmații (n.red. prezentate în stenogramele de la dosar) erau făcute din gelozie eu știam nimic, voiam să o denigrez (n.red pe Iulia Jula) și să o atac pe ea și pe el (n.red. Lucian Jula) din cauza frustrării că nu voiam să acept că el este căsătorit.

(...)

Îmi place să studiez arta manipulării (...), cunoșteam despre Jula că este mecanic sau că se ocupa cu mașini și a fost un om bun cu mine”, le-a explicat anchetatorilor ”vedeta” de la Cluj.

Stenograma belea 

În propunerea de arestare preventivă a proxeneților de la Dej era prezentată o stenogramă a conversației purtată de Hill cu Vitus Renata, o altă prostituată. Anchetatorii au concluzionat din discuție că Iulia Jula se prostitua pentru soțul ei. 

„Pop Cristina, Jula Lucian și Jula Iulia se aflau în Dubai pentru activitatea de proxenetism respectiv prostituție întrucât în Europa se închiseseră cluburile de prostituție.

Aspecte relevante cauzei privitoare la foloasele obținute de către numitul Jula Lucian Dorin, de pe urma practicării prostituției de către numita Jula Iulia Laura reies și din conversația din data de 28.04.2020, ora 16:52, dintre numita Vituș Renata Ana Maria și numita Buda Monica (amanta numitului Jula Lucian Dorin), discutând despre relația pe care o are Monica Buda cu Jula Lucian și modul în care Jula Lucian și Pop Codin determină persoane de sex feminin să se prostitueze în folosul lor.

RENATA: Da, știu, da’ na așa o fost să fie, îți dai seama o fost semne pe bandă rulantă că nu-i bine ce fac, și ce vrei să mă împac cu el, să mă duc înapoi să ce:

BUDA MONICA: Vrei să-ți zic ceva?

RENATA: Ce?

BUDA MONICA: Dacă tot ai început cu chestia asta și nu te-o deranjat foarte tare să o faci și pula mea, fă-o! Fă-o, da fă-o pentru tine.

RENATA: Da normal, bine, da uită-te (n.l. nu se înțelege) aicea…

BUDA MONICA: Adică tu, tu chiar poți să faci lucrul ăsta, mă refer să faci, nu știu... să ai altă viață și să nu mai depinzi de ai tăi și pula mea.

RENATA: Da normal MONI, dar io în club nu mă mai duc, asta zic la toată lumea.

BUDA MONICA: Da să nu mai dai niciodată nimic la nimeni, nimic.

RENATA: Pai nici acuma, fii atentă, io am vrut să îmi iau niște ochelari, ceva ochelari de la Dolce Gabana, și i-am spus lui că vreau să îmi iau și o zis că nici poveste să dai atâția bani, gândește-te la 200 de euro, no ce bani îi ăia, o zis că nu, nu, nu... că banii ăia, că îi punem noi deoparte, că pula mea și acuma când m-o văzut că mi-am pus poză cu ei, m-o și căutat, fix în seara aia m-o căutat, că omu o vrut să afle de unde am avut banii, sau că am avut bani și nu i-a, dat, știi?

BUDA MONICA: No, io mă prind de chestiile astea, no și să mă împac cu el să ce, iară să îmi ceară sau ce?

BUDA MONICA: Da soro, păi na pula mea

RENATA: Și cum ai spus tu... de unde are 4000 să-și facă acuma Bentley-ul, o avut tot timpul cum ai spus și tu.

BUDA MONICA: Soro, vrei să-ți zic ceva, eu nu că... eu știu foarte bine că oamenii ăștia au bani foarte mulți puși deoparte.

RENATA: Îhm... da o zis că nu are nimic.

BUDA MONICA: Și JULA are, ar putea oricând să i lase pe asta.

RENATA: Da, da, da...

BUDA MONICA: Atâta că el vrea mai mult, mai mult, și de asta nu o sa o lase niciodată, pentru că, setea asta a lui de a vrea mai mult, nu se sfârșește.

RENATA: Păi zi-mi și mie de ce nu o vrut să-mi dea 150 de lei, ești nebună, nici 50 de euro”, se arată la dosar.

 

Vezi și: STENOGRAME din DOSARUL PEȘTI la DEJ/ Monica Hill, fosta iubită a lui Cătălin BOTEZATU, amanta proxenetului JULA: „Io nu-s nici din DEJ, nici din Bistrița, să mă f*t pe 50 de EURO”. Jula își punea NEVASTA la PRODUS în DUBAI

 O altă martoră din dosar susține că e prietenă de ani buni cu Monica Buda și că ar fi auzit de la aceasta că Jula își duce soția să se prostitueze, însă ea nu avea nicio dovadă în acest sens. O altă tânără, Codruța Pustan susține că ”fosta” lui Bote recurgea la gesturi extreme și își punea sânge pe față pentru a a obține atenția inculpatului Jula. 

„Cunosc o serie de povești din care reiese că Monica a simulat în repetate rânduri afecțiuni medicale prin care încerca să-l imporesioneze pe Jula ... și-a lipit un pansament fără a avea o afecțiune medicală și s-a pozat astfel. Și-a pus sânge pe față și s-a pozat trimițându-i pozele lui Lucian Jula”, a declarat martora. 

De asemenea, avocata lui Jula a reușit să demonstreze că Monica Hill nu are credibilitate. Maria Mladin a arătat instanței că de fapt unele stenograme erau inversate, iar soția lui Jula nu era prostituată. 

În baza contestației formulată de avocată, judecătorul Mihai Ghica i-a înlocuit lui Jula măsura arestului preventiv cu cea a arestului la domiciliu. 

 

Adauga comentariu