Momentul când un protestatar îi arată M...E lui Tăriceanu, la Cluj - VIDEO

Prezența lui Călin Popescu Tăriceanu, președintele ALDE, la Cluj nu a fost lipsită de show. Înainte de conferința de presă programată la ora 11.00 la sediul ALDE, în fața clădirii se adunaseră câțiva protestatari care condamnau modificările Codului de procedură penală, care lasă cale liberă “penalilor” din politică, dar și din alte domenii.

Deși protestatarii au dorit un dialog cu Tăriceanu, acesta i-a ignorat atât la sosire, cât și la plecare. În timpul conferinței de presă, cele câteva persoane de afară și-au strigat nemulțumirile.

Când a fost întrebat de jurnaliști ce mesaj are pentru protestatari, președintele ALDE a declarat că nu dorește să poarte un astfel de dialog.
La finalul evenimentului, Tăriceanu a fost huiduit, iar unul dintre protestatari a încercat să lovească mașina cu piciorul și i-a arătat semne obscene președintelui ALDE. Bărbatul a fost legitimat de jandarmi.

 

Comentarii

Nicolae Pop

20.06.2018 14:00

---- neispraviti  care nu se respecta pe ei... nespalati... si fara cultura politica fara nici un Dumnezeu.  Cine in sponsorizeaza cu atat zel sa urle pe strazi... nu au timp sa citeasca sa se cultive sa poata scota  buruienile crescute in ei...credeam ca   ardeleni sunt mai calculati nu sunt ca mitici din Bucuresti dar avem si noi gunoaiele noaste Bot..., useristi de  doi bani si  vopsiti liberali...

Zarathustra

21.06.2018 15:59

@Nicolae Pop -  Înapoi către cei 7 ani de acasă, 7 ani de ciumă roșie nu țin loc nici pentru 1 singur în civilizație.

Adauga comentariu