Moment emotionant azi la PSD Cluj: animalul de companie al lui Ghita Simon a primit oficial statut de chelar-sef! Zilnic, trebuie sa deschida biroul "coordonatorului" si sa astepte in colt!

Desi in ultimele luni nu a fost decat de 4 ori la partid, si atunci doar ca sa vada daca nu e rost de vreun post de consilier local la oras, ca e satul de ciupelile din Savadisla, Horica Chirtes, baiatul despre care v-am spus ca urmeaza sa fie soferul lui Ghita Simon, morosanul  ce crede ca mai e, a fost si parca nu e, coordonator am vrut sa zicem, in fine, urca tot mai repede in gradul politic din partid. Astazi, Simon a decis sa schimbe yalele la partid, cea mai mare problema a PSD Cluj. Caci asta era cea mai mare problema a PSD, nu faptul ca filiala e tocmai pe punctul de a fi distrusa definitiv, ca e tarcolita de retarzii ce o soferesc pe aprozareasa Cristea Aurelica, yalele erau importante. 

Dar poate cea mai mare schimbare, cu care sigur PSD Cluj va castiga alegerile si il va bate pe Boc, este ca martalogul de Ghita Simon a luat o decizie groaznic de importanta: sa se faca stapan pe una din camerele din partid si sa o transforme in birou (a fost la partid 2 zile in 3 saptamani), punand cheie speciala si inmanandu-i o copie noului sau gibon de companie, Horica Chirtes, care sa faca aport daca trebuie cheia. Chirtes pur si simplu a innebunit de emotie: e una dintre cele mai importante sarcini de partid pe care a primit-o vreodata - sa fie chelar sef la dom' ministru. Ca asa ii spune baiatul din Savadisla. Si e normal sa fie recunoscator. Doar Simon i-a pus mana in cap: Chirtes, asa cum vom arata in zilele urmatoare din declaratiile sale de avere, traieste incredibil de saracacios, din salariul de jurist, circa 800 lei pe luna, in ciuda aparentelor si a standardului de viata ridicat.

Bravo, Horica! A mai fost un Horica in PSD care lingea portofelul lui Reli si uite ce bine a ajuns! Daca faci mumos, poate te pune si pe tine nenea Ghita sef la partid, sa le arati tu prietenilor tai, Dan si Marius, cum se conduce filiala!

Adauga comentariu