Moisin iese din gaura in care s-a ascuns doi ani

Doamne, ce veste frumoasa s-a auzit in orasul de pe Somes! Ne-a pus Dumnezeu mana in cap! Radu Moisin va candida a treia oara pentru un post de consilier local, desi acum un an si jumatate plangea cu lacrimi de crocodil ca nu il mai coafeaza aceasta demnitate, ca vrea si el liniste, bani si familie. 

A trecut vipia DNA, i-a trecut si lui febra si acum e pregatit sa care biletele inca patru ani de acum inainte. Inseamna ca liniste are. Bani nu stim cati a facut pe post de avocat al casei Nistorescu Somlea si Asociatii, dar stim sigur ca Milena Nistorescu si Radu Somlea se vor desparti in curand (divort profesional, de care va anuntam in premiera, noi, la Ziar de Cluj). Iar cu familia, zau ca nu stim ce sa zicem, e deja ficior batran, fata aia blonda asteapta de un an, deja, sa sara cu inelul si sa mai spele Raducu din pacatele tineretii cand era sogor cu Nelson Mondialu!

Comentarii

danila

07.03.2016 18:45
cine e moisin asta si cum a aterizat in Cluj.???Boc e taran parsiv,Apostu e moldovean hapsan,dar moisin nu se stie ce ,cine si de unde a aparut.O fi vreu securist inputit?Avem clujeni mai capabil si de caracter nascuti aici si nu veniti cu pluta.La primaria Clujului ar fi bine sa fie alesi numai intelectuali nascuti in Cluj si nu puslamale aventuriere din "ex toto orbe Napoca"

Adauga comentariu