MOARTE suspectă la FUJIKURA

Un deces suspect a fost înregistrat, marți, la fabrica Fujikura din Cluj-Napoca. Un angajat în vârstă de doar 49 de ani a decedat subit după ce i s-ar fi făcut rău. Întregul incident s-a produs pe parcursul zilei de marți, în timpul programului de muncă. După cum informează reprezentanții Inspectoratului Județean de Poliție Cluj, sunt efectuate investigații pentru clarificarea împrejurărilor în care a survenit decesul.

„Polițiștii investighează împrejurările în care a survenit decesul unui bărbat în vârstă de 49 de ani.

Decesul acestuia a survenit în cursul zilei de marți, la unitatea medicală. 

Acesta fusese adus la unitatea spitalicească după ce i s-ar fi făcut rău la locul de muncă. Bărbatul era cunoscut cu afecțiuni medicale”, au precizat reprezentanții IPJ Cluj pentru Ziar de Cluj.

UPDATE: Reprezentanţii Fujikura se tot ceartă cu Ziar de Cluj susţinând, contrar afirmaţiilor celor de la IPJ Cluj redate mai sus, că angajatul lor nu este decedat, ci în comă. I-am ruga să se certe cu IPJ Cluj, nu cu noi. În comă, sau nu, din informaţiile pe care le deţinem, ştim că bărbatul suferea de ciroză. Nu ştim ce căuta în astfel de condiţii precare de sănătate la locul de muncă şi nici nu ştim cum va fi abordat de către ITM acest incident.

UPDATE2: IPJ CLUJ, la solicitarea Ziar de Cluj, reconfirmă faptul că în cursul zilei de marţi, la orele 15.00, la UPU Cluj a fost confirmat, oficial, decesul respectivei persoane. ÎN ACESTE CIRCUMSTANŢE, NU ÎNŢELEGEM ZBATEREA CELOR DE LA FUJIKURA ÎN SENSUL DE A NE SOLICITA PRIN MAIL "ŞTERGEREA MATERIALULUI CARE CONŢINE INFORMAŢII NEADEVĂRATE"... dar vom afla.

 

 

Adauga comentariu