Misiune Specială: Operațiunea Țurțurele VIDEO

Iarna-i grea, omătu-i mare. Și mai mari sunt turțurii ce atârnă de streșinile blocurilor. Sloiurile mici sau mari de gheață, care atârnă cu nerușinare, spânzurându-se de-a lungul blocurilor, pun în pericol pietonii. Întrucât solicitările cărora sunt nevoiți să le facă față pompierii s-au înmulțit, trecut-au la acțiune agenții Poliției Locale.

Un asemenea moment a fost surprins în această dimineață în zona Pieței Mihai Viteazul.

Sub nemijlocita supraveghere a ”organelor” de la Poliția Locală, operațiunea ”Țurțurele” s-a desfășurat cu succes. Conform surselor din interior, în acest caz a fost nevoie de ample pregătiri, fiind vorba, de bună seamă, de o ”Misiune Specială”.

După cum au declarat reprezentanții Inspectoratului pentru Situații de Urgență Cluj, pompierii colaborează cu structurile din subordinea Primăriei pentru a acoperi cât mai multe dintre solicitări. 

”Avem zeci de apeluri referitor la degajări de zăpadă sau de țurțuri. În funcție de posibilități, se merge din adresă în adresă, dar aceste apeluri ajung și la Poliția Locală. Lucrăm în paralel. Se colaborează pentru a acoperi solicitările primite de la cetățeni”, a declarat reprezentantul ISU Cluj, sublocotenent Ciprian Cornea.

Operațiunea de degajare a țurțurilor s-a desfășurat cu succes. 

Din păcate, sloiurile de gheață continuă să atârne nestingherite la apartamentele vecine, dar și în multe alte blocuri din oraș.

Adauga comentariu