Mircia Giurgiu ramane consilier si in echipa Aureliei Cristea

Mircia Giurgiu, consilierul personal al ministrului pentru Dialog Social, Doina Pana isi incheie astazi mandatul. El va continua pe aceeasi linie in minister, fiind cooptat in echipa Aureliei Cristea.

“Conform legii, mandatul meu se termina astazi. Dupa ce va fi investit noul ministru, voi continua pe functia pe care o am. Chiar aseara am discutat cu doamna Cristea. M-a sunat si se pare ca voi fi cooptat in echipa dansei. Deocamdatat doamna Cristea isi alege consilierii. Astazi am fost cu dumneaei in Comisii, in Parlament, unde a primit un vot favorabil. Urmeaza votul in plen”, a declarat Mircia Giurgiu, pentru Ziar de Cluj.

Mircia Giurgiu este absolvent al Facultatii de sociologie, jurnalistica si filosofie a Universitatii “Avram Iancu” din Cluj-Napoca. Din 1997 pana in 2004 s-a remarcat ca sindicalist in cadrul Blocului National Sindical. Din ianuarie 2013 pana in prezent, a fost consilierul ministrului Doina Pana, in Ministerul pentru Dialog Social.

Aurelia Cristea, vot favorabil in Comisii, agenda plina de maine

Deputatul clujean Aurelia Cristea, numita in Guvern de catre Victor Ponta, a primit un vot favorabil din partea comisiilor parlamentare, in urma cu putin timp. Daca va trece si de votul plenului, Cristea va fi noul Ministru delegat pentru Dialog Social. Ea si-a stabilit deja agenda, iar maine de dimineata a stabilit intalniri cu Federatia Sindicatelor, precum si cu patronatele.

Cristea a dezvaluit, aseara, pentru Ziar de Cluj, ca isi va stabili prioritatile si agenda dupa o intrevedere cu fostul ministru de resort. Ea a castigat un mandat de deputat de Cluj, in urma alegerilor parlamentare din 2013. Aurelia Cristea a fost numita in functia de director general al Consiliului de Administratie al PAID (POOL-ul de Asigurare impotriva dezastrelor naturale), in iulie 2012.

Foto: napocanews.ro

Comentarii

alin

05.03.2014 10:20

un om ieftin, pupincurist cu limba aspra....

Adauga comentariu