Mircia Giurgiu il consiliaza pe presedintele Consiliului Judetean

Apa trece, Giurgiu ramane in Consiliul Judetean. Cel putin pentru o perioada. Mircia Giurgiu a fost angajat la Consiliul Judetean drept consilier al presedintelui forului judetean pe vremea cand aceasta functie a fost ocupata de penelistul Mihai Seplecan. Chiar daca Seplecan a fost la carma judetului pentru o perioada scurta, fostul deputat Mircia Giurgiu, apoi consilierul ministrului Aurelia Cristea, a ramas pe pozitii. Acum Giurgiu il consiliaza pe Vakar Istvan, care, dupa suspendarea lui Seplecan, a revenit la functia de vicepresedinte cu atributii delegate de presedinte.

“Sunt acasa, la Cluj din 19. Sunt consilierul presedintelui CJ, domnul Vakar, dar imi caut de lucru. Stiu ca e pentru o perioada scurta. Eu sunt angajat pe mandatul lui Uioreanu, si in momentul in care ori isi da demisia, ori ii inceteaza mandatul, se fac alegeri noi. In termen de 90 de zile se fac alegeri si pe perioada respectiva nu mai exista consilieri, iar dupa alegeri, noul presedinte isi va forma propria echipa de consilieri. Inca nu m-am decis spre ce sa ma indrept, dar imi caut de lucru”, a subliniat Mircia Giurgiu.

Fostul deputat Mircia Giurgiu a avut un traseu politic interesant. Din sindicalist, ulterior PRM-ist, independent, PDL-ist, a ajuns apoi in tabara PSD.  Dupa ce a pierdut fotoliul de deputat,  s-a aciuat pe langa ministrul delegat pentru dialog social. Dupa Doina Pana, a ramas si in slujba actualului ministru, Aurelia Cristea, pana in  19 august, cand a fost eliberat din functie. In concediu fiind de la minister, Giurgiu s-a bagat consilier pe langa seful judetului.

Comentarii

Silvia

12.09.2014 23:22

Se descurca. Nu stiu la ce se pricepe dar se descurca.

Labenstein

13.09.2014 12:53

Il consiliaza cum se fac felatii la partidele aflate la puternicii zilei ! Mircea "Felationistul" Giurgiu , un Bel Ami sfertodoct ...

dan

22.09.2014 09:20

CAM URAT SCRI.....sunt convins ca fata in fata esti ceea ce ai scris tu mai sus.

titi

13.09.2014 22:41

Ce sa faca, doar ce stie: un trafic, un lemn, o clanta, deh, ca-n Dealu Negru...

Adauga comentariu