Mircia Giurgiu îl acuză pe ministrul Culturii, Daniel Breaz, că „încearcă să distrugă” Imprimeria Ardealul

Mircia Giurgiu, actualmente director al Imprimeriei Ardealul, îl acuză, printr-un comunicat de presă, pe actualul ministru al Culturii, Daniel Breaz, că „încearcă să distrugă” o companie de interes național. De asemenea, directorul Imprimeriei este dezamăgit de faptul că, încă de la prima întâlnire cu Breaz, acesta nu părea interesat de modul cum a fost administrată şi gestionată CNI Coresi.

„Ministrul Daniel Breaz riscă să devină primul ministru al Culturii care, prin faptele sale, protejează o filieră mafiotă care încearcă să distrugă o companie de interes naţional ca CNI Coresi, filieră ale cărei nelegalităţi au fost constatate în mare parte prin două rapoarte ale Corpului de Control al prim-miniștrilor Victor Ponta şi Viorica Dăncilă. Daniel Breaz a promis unor parlamentari ai coaliţiei de guvernare din Cluj că nu va fi oprită alimentarea cu energie electrică la Sucursala Imprimeria Ardealul, care urma să fie sistată din motive neimputabile sucursalei. Din păcate, domnul ministru nu a făcut nimic din ceea ce a promis, ceea ce înseamnă că îi consideră pe parlamentarii clujeni ca fiind de mâna a doua”, este de părere Mircia Giurgiu.

„Toţi miniştrii Culturii de până acum ne-au sprijinit în lupta cu filiera mafiotă care urmăreşte distrugerea CNI Coresi. […] Tot acest sprijin a rămas fără rezultate din cauza atitudinii domnului ministru Daniel Breaz. Dacă va fi nevoie, mă voi întoarce în activitatea sindicală pentru a continua lupta împotriva filierei mafiote, protejată de domnul ministru Daniel Breaz, în vederea apărării drepturilor şi intereselor salariaţilor şi al salvării patrimoniului CNI Coresi” – mai susţine Mircia Giurgiu.

Adauga comentariu