Mircea Bravo vine la Berăria Culturală

Cea de-a 60-a ediție a Berăriei Culturale - intitulată „Hazul și necazul la români” - îți oferă prilejul unei întâlniri și al unei dezbateri cu unul dintre cei mai cunoscuți, apreciați și în același timp controversat reprezentant al generației tinere, dar și al „lumii noi” create în universul virtual al rețelelor sociale.

NU RATA!... întâlnirea cu comediantul clujean Mircea Bravo, cel care face o țară întreagă să zâmbească sau să se enerveze cu farsele sale cu substrat social, care va avea loc miercuri, 12 octombrie, de la ora 19, în sala Euphoria a Fabricii de Bere Ursus.

Alături de povestea de viață a juristului Mircea Popa, cel care zicea într-un interviu la Matinalul Realitatea fm Cluj, că a trebuit să se elibereze din chingile profesiei în care s-a format la universitate pentru a deveni liber prin ironie, farse și umor, veți avea parte de zâmbete și povești amuzante. Dar vor fi și mărturisiri și recunoștințe la care nu te aștepți de la un om care folosește biciul umorului pentru a îndrepta morala și comportamentele.

Mircea Bravo spunea în cadrul acelui interviu că, „cam tot ceea ce fac, fac dintr-o atitudine pozitiva. Vreau sa scot in evidenta, poate, anumite defecte ale societatii sau, pur si simplu, sa creez buna dispozitie. Cât privește recunoștințele, vreau să vă spun că nu mă ridic dimineața din pat până nu rostesc 10 recunoștințe.” Care sunt acelea, dar și alte amănunte savuroase din activitatea cunoscutului comediant clujean le puteți afla, la o halbă de bere, alături de prieteni, la Berăria Culturală.

Comentarii

cristi muresan

14.10.2016 21:16

Bravo,super seara si o dezbatere interesanta,mai trebuie inca o intalnire de genul.Creste moralu la romani :)

Adauga comentariu