Mircea Avram umbla cu cioara vopsita. A lucrat pentru Ioan Bene

Cei de la Monitorul de Cluj au publicat mai multe probe prin care se adevereşte că "Omul lui Tişe şi al lui Bene"- Mircea Avram a fost angajat la Napocamin. Napocamin e acționar la Construcții Napoca SA prin holdingul IT Transilvania Invest SA.

Toate trei societățile fac parte din grupul de companii al lui Ioan Bene şi printre asociați şi administratori se numără fiica cea mare a omului de afaceri, Alexandra Bene (vezi aici schema acţionariatului).

Mircea Avram a fost angajat la SC Napocamin SRL - (J12/2548/2002, CUI: RO15088320) în perioada iunie 2013 - martie 2014, cu contract de muncă şi normă întreagă, şi, potrivit pontajelor, a lucrat efectiv în perioada iunie-octombrie 2013.

Datele confirmă ceea ce Ioan Bene a declarat deja (vezi video), că l-a avut angajat pe Mircea Avram "prin 2013", în funcția de "director de exploatare sau aşa ceva", cu contract de muncă şi normă întreagă, mai explică cei de la Monitorul de Cluj.

Napocamin şi Construcții Napoca SA au acelaşi sediu, în Piața 1 Mai nr. 1-2, deci prezența lui Avram în sediul celor două societăți nu este doar probabilă, ci logică şi evidentă.

-Preluare integrală de pe MonitorulCj.ro-

Comentarii

Havram

28.11.2017 19:03

Lupul Havram paznic la oihttp://www.cjcluj.ro/atop-componenta/

Adauga comentariu