Mircea Avram, directorul RAADPP, isi ascunde averea

Conducerea Regiei Autonome de Administrare a Domeniului Public si Privat este atat de ocupata in aceasta perioada de certuri si chinuieli cu transformarea regiei in societate, incat uita ca este institutie publica in subordinea Consiliului Judetean si trebuie sa isi publice declaratiile de avere. Ca si cum nu ar fi trecut mai bine de doua luni de la termenul limita de publicare a acestor documente, pe site-ul regiei, sectiunea declaratii e goala. De altfel, nicio declaratie de avere a directorului Mircea Avram, care a mai indeplinit aceasta functie si in perioada administratiei Tise, nu se gaseste pe portalul Agentiei Nationale de Integritate.

Amabil din cale afara, Mircea Avram ne promite in 7 septembrie, ca in urmatoarea saptamana, de indata ce revine la job, se va ocupa de aceasta problema. Desigur, nu s-a intamplat nimic nici pana astazi, cand, culmea, directorul regiei care se vrea societate, este din nou plecat si revine doar marti.

Ceea ce nu intelege Mircea Avram este ca nu ne face nicio favoare publicand declaratiile de avere si ca, de fapt, asta este o obligatie pe care o stipuleaza legea. Lege careia ar trebui sa se supuna si el.

In schimb constatam cu surprindere ca in cadrul Regiei exista totusi un “Birou de presa” care scrie stiri despre stadiul lucrarilor la drumurile judetene si despre cat de greu le e sa razbeasca in lumea rea a facturilor neonorate.

Cu toate acestea nici in sectiunea de licitatii nu se gaseste niciun anunt, nicio informatie. Singura parte din site care este reinnoita constant este cea a stirilor.

Nu este o noutate ca institutiile subordonate CJ Cluj sunt mai neglijenti cu transparenta, Directia de Protectie a Copilului nu are nici macar site. De asemenea Drumuri si Poduri Cluj are la fel de putine informatii pe site, in schimb angajatii au fost operativi si au transmis pe e-mail declaratiile de avere scanate.

Comentarii

alin emil pop

02.10.2015 08:04

asta ca sa vedeti cum respecta avram legea  ( e un exemplu mic ) ....mai sapati...s-ar putea sa aveti surprize mari ... chiar socante... 

Adauga comentariu