Mircea Abrudean a castigat "concursul" de la Primaria Campia Turzii, pas intermediar ca sa devina prefect al Clujului

Potrivit unor surse, Mircea Abrudean, secretarul general al PNL Cluj, va fi numit prefect la Cluj, informatie pe care v-am dat-o in premiera pe Ziar de Cluj.

Dupa ce am lansat informatia, Gazeta de Cluj a avut inspiratia sa il sune pe liberalul Mircea Abrudean care nu a comentat situația și s-a rezumat la a spune că ”Nu poți fi prefect peste noapte”.

Asa e. Nu peste noapte, dar peste 3 nopti poti sa ajungi prefect. Mai intai, trebuie sa iti gasesti o primarie liberala care sa organizeze repejor un concurs pe care sa il si castigi ca sa te transforme din civil in functionar public. Minunea s-a intamplat.

 

Asa ca Mircea Abrudean va fi prefect al Clujului. Ceea ce e interesant, caci, iata, pedelistii mai incaseaza o scatoalca de la Ludovic Orban - un vechi liberal ia acest post, iar ei, pedelaii, mumu.

Abrudean a fost putin cercetat in dosarul de coruptie al presedintelui CJ Horea Uioreanu, aflat la parnaie pentru mita. Iata ce scriau procurorii in rechizitoriu:

"Un alt abonat al contractelor cu atribuire directă pe filiera grupului consilierilor lui Uioreanu este omul de afaceri Mircea Abrudean (director la Transelectrica SA Cluj şi asociat la SC Siab Development SRL Cluj-Napoca). Acesta a obţinut, în 2012, 10 contracte în valoare totală de 127.500 euro, iar un an mai târziu acelaşi om de afaceri a mai obţinut tot prin atribuire directă alte trei contracte în valoare totală de 180.000 de lei. Există date şi informaţii că având sprijinul şi acordul lui Uioreanu, făptuitorii Răzvan Pop, Mihai Teaha şi Alexandru Stan acţionează pentru favorizarea societăţii Eurodrum Com SRL Cluj-Napoca deţinută de omul de afaceri Liviu Laurenţiu Lola, în vederea câştigării licitaţiei privind întocmirea unui studiu de fezabilitate pentru lucrări de infrastructură drumuri în valoare de 10 milioane euro pentru reparaţii la drumurile judeţene. Indiciile existentă relevă că cei trei consilieri împreună cu omul de afaceri au apelat la RAADPP Cluj pentru a obţine date privind investiţia ce urmează a fi efectuată, informaţiile confidenţiale fiind necesare pentru favorizarea societăţii vizate de ei, urmărind ca parte din sumele alocate să fie fraudate şi împărţite între făptuitori”, susţinea DNA.

 

Adauga comentariu