Minuni administrative la Primaria Cluj-Napoca

Un lucru este clar despre golaneala publica de aproape un milion de euro de la Federatia Share: exista o mare problema in felul in care au fost alocati si platiti cei 1,8  milioane de lei.

Spionii nostri dragi din cadrul Primariei ne-au informat ca plata a fost facuta in data de 15 decembrie si ca ordinul de plata a fost semnat de catre viceprimarul Gheorghe Surubaru. Este o minune administrativa nemaintalnita de la venirea lui Isus pe Pamant, ca un proiect absolut indoielnic, prezentat confuz catre consilierii locali, sa fie aprobat si achitat cu o celeritate incredibila in doar cateva zile. Un motiv ar putea fi faptul ca Bogdan Buta si gasca lui erau presati sa achite un aconto mare catre PFA-ul nemtesc pentru antamarea artistilor.

Un alt lucru incredibil este ca Bogdan Buta, spune un apropiat de al sau, ar fi creditat ONG-ul cu o suma foarte mare de bani si ca era presat sa i se restituie. Ne intrebam in ce cadru legal o persoana fizica poate credita un ONG si de ce niciunui procuror nu i se pare suspect acest lucru.

Adauga comentariu