Minune la Cluj! Străzile din jurul Parcului Central au fost finalizate la timp pentru Untold!

Primarul Emil Boc s-a lăudat duminică, pe pagina sa electorală de Facebook, cu minunea care s-a întâmplat recent la Cluj, una nemaivăzută și neamaiauzită, și anume cu faptul că „lucrările de modernizare a străzilor din jurul Parcului Central au fost finalizate la timp”. La timp, pentru Untold, am adăuga noi.

În timp ce străzile Cardinal Iuliu Hossu și George Coșbuc au fost finalizate fără întârzieri, alte proiecte ale Primăriei trenează, unele de ani de zile, altele, cel mai probabil, se vor mai tărăgăna ani de zile de acum încolo. Nominalizăm doar câteva: Podul Porțelanului, Turnul Pompierilor, Baza Sportivă ”La Terenuri”.

Alte modernizări ale Primăriei, finalizate în trecut, chiar în zona centrală, sunt în prezent inundate după fiecare ploaie care durează mai mult de 5 minute.

Linia de tramvai de pe Barițiu, reabilitată în urmă cu un deceniu:

Strada Regele Ferdinand, mândria Clujului:

În Cluj au existat proiecte inaugurate cu întârziere, la stadiul de semifinisat. Adică, practic, neterminate. Un bun exemplu în acest sens este parkingul Negoiu:

Sau, sunt străzi, precum Emil Isac, ce au fost sparte pentru reparații la scurt timp de la inaugurare:

Ori lucrări ample de infrastructură, precum parkingurile de pe Primăverii, din Mănăștur, inaugurate preelectoral cu infiltrații de apă și neterminate:

Așadar, să nu ne bucurăm prematur de anunțul primarului referitor la finalizarea la timp a lucrărilor de modernizare a străzilor din jurul Parcului Central! Rămâne de văzut dacă lucrările vor rezista probei timpului, ori dacă străzile vor fi excavate pentru reparații în următoarele luni. Bineînțeles, doar după Untold. Șantierele greu de terminat sunt numai pentru clujeni, nu și pentru festivalieri.

Adauga comentariu