Minivacanţă în subteran. Mii de turişti au ales Salina Turda, ca destinaţie pentru minivacanţa de 1 Mai

Salina Turda s-a dovedit o destinaţie ideală pentru mii de turişti care nu au vrut să se lase influenţaţi de capriciile vremii, în minivacanţa de 1 Mai. Şi vacanţa şcolară a adus în subteran sute de copii, însoţiţi de părinţi sau bunici, veniţi pentru cure de aerosoli sau pentru a petrece timp într-o locaţie primitoare, cu multe alternative de distracţie. 

Pista de bowling nu a prea avut timpi morti, la billiard stateai cam 45 de minute pentru o masa, iar la minigolf cererea a fost si mai mare. Nici lacului nu I s-a vazut luciul in timpul programului de vizitare, cererea fiind mai mare decat oferta pentru plimbarile cu barca.
  
Deşi au stat şi câte 40 de minute la coadă pentru a coborî în adâncuri cu liftul, turiştii s-au declarat încântaţi de locaţie şi nu au părut deranjaţi de aglomeraţie. 

Domnul Sandu a venit pentru prima data in salina pentru ca a vazut la televizor cat e de frumos. Au venit copiii din strainatate si s-a gandit sa le propuna salina ca destinatie de week-end prelungit. Si nu ii pare rau. “E frumos, asa ceva nu am mai vazut in toata viata mea. Sa tot vii aici, sanatate curate. Picioarele sa te tina, ca am coborat pe trepte. Dar merita. Cand iesim, asteptam liftul”, zice pensionarul.

Miruna e eleva in ciclul primar si a venit din Bucuresti pentru a petrece o saptamana in zona. Tatal, pasionat de istorie, a facut traseul astfel incat sa imbine utilul cu placutul – lectii de istorie acolo unde aceasta s-a petrecut, dar si aerul salin atat de sanatos.

Salina Turda se află pe locuri funtase în majoritatea topurilor locaţiilor din subteran, din întreaga lume, şi a atras în ultimii ani, după reamenajare, sute de mii de turişti din toate colţurile lumii, dar şi evenimente de anvergură. 

Adauga comentariu